Eljárás indítása a Médiahatóságnál a Népszava magyarokat genetikailag „alattvalónak”, stb. bélyegző cikke miatt

Eljárás indítása a Médiahatóságnál a Népszava magyarokat genetikailag „alattvalónak”, stb. bélyegző cikke miatt

A Népszavának ma elküldött levél

Tisztelt Szerkesztőség!

Lapjuk április 2018. április 11-i számában Dányi Tamás aláírással és „Szerintem Egyesült ellenzéket” címmel az jelent meg, hogy „a magyar nép genetikusan alattvaló”, „ostoba” „Vagy gyáva. Vagy mindkettő”.

Feltételezve, hogy önök magyarok, így igyekezni fogok „ostoba” és „gyáva” voltukon áttörve eleget tenni a Magyar (így „alattvaló”, „ostoba”, „Vagy gyáva.”) Lapkiadók Egyesülete (MLE) panasztételi előírásának, mely szerint aláírásommal kell igazolnom, hogy a „kérelem tárgyával kapcsolatosan előzetesen a médiatartalomhoz-szolgáltatóhoz fordultam, azonban a méditartalom-szolgáltató (a megfelelő aláhúzandó)

– 8 napos határidőn belül nem válaszolt,

– a kérelmem elutasította vagy

– az abban foglaltaknak mégsem tett eleget.

Az ezzel kapcsolatos dokumentációt jelen kérelem mellékletéhez csatoltam.”

Azaz az MLE-hez küldött kérelmemmel  csatolom ezen e-mailemet.

Hírdetés

2016-ban azért emeltem kifogást az MLE-nél, mert önök  „Fűnyírót és laminált padlót lop a magyar”  címmel jelentettek meg cikket, azaz a magyart fűnyíró- és laminált padló tolvajnak nevezték.

Ugyanezen eljárást követve akkor is írnom kellett önöknek, de válasz nem érkezett.

A laminált padlótolvaj (mivel magyar) MLE panaszomat és annak fellebbezését is elutasította. Az elutasításra a fűnyírótolvaj (mivel magyar) Médiahatóság áldását adta.

Azon Médiahatóságról van szó, amely Bayer Zsoltnak a cigányok és migránsok ügyében írt két cikke miatt fél-fél millió forint büntetéssel sújtották a Magyar Hírlapot.

Ennek részleteit itt írtam meg:

http://lovasistvan.hu/2016/12/16/mediahatosagnak-fejezzek-be-rettegesuket-ettol-fogva-buntessek-a-magyargyalazast-is/

Úgy vélem, e felmentés önöket felbátorította, hogy tovább lépjenek a genetikai általánosítás útján.

Meg kell érteniük, hogy az MLE-t az ön érdekükben is állásfoglalásra kérem legújabb gyűlöletkeltő, a magyarokat a legaljasabb  tulajdonságokkal sértő cikkük miatt, hiszen e cikk nyomán egyes internetes portálok önöket nem magyarokként  igen keményen támadhatják, amit olvasóik is teljes egyetértéssel fogadhatnak és ez növeli az antiszemitizmust, amivel szemben a kormány zéró toleranciát ígért.

Válaszukat tehát vagy várom, vagy nem, de az eljárás megindítását 8 nap múlva megkérem az MLE-től, és így e levelet csatolom nekik.

 

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »