Elios-ügy, vadászkastély, Stop Soros – kemény kérdések össztüzébe kerülhet Lázár János

Elios-ügy, vadászkastély, Stop Soros – kemény kérdések össztüzébe kerülhet Lázár János

Cikkünk folyamatosan frissül!

A tervezett időpontnál körülbelül 20 perccel később megkezdődött Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő szokásos csütörtöki sajtótájékoztatója. A tájékoztató után rendszerint újságírói kérdésekre is válaszolni szokott a miniszter.

Várhatóan szóba kerül majd

Hírdetés

a „Stop, Soros!” törvénycsomag, melynek tárgyalását a tervek szerint jövő hét kedden kezdi meg a Ház (egy részének elfogadásához egyébként kétharmados támogatás szükséges).a Hódmezővásárhelyen, vagyis épp Lázár János városában február 25-én tartandó időközi polgármester-választás. Három jelölt mérkőzik majd meg a polgármesteri pozícióért: a teljes ellenzéki paletta támogatását élvező Márki-Zay Péter, az MSZP-ből épp az indulása miatt kizárt Hernádi Gyula, valamint a fideszes jelölt, Hegedűs Zoltán.az, hogy Orbán Viktor – a Magyar Idők szerint – arról beszélt a Fidesz visegrádi kihelyezett frakcióülésén, hogy külföldi gazdasági és politikai érdekcsoportok Soros György vezetésével gyenge és zsarolható kormányt szeretnének Magyarországon.az impozáns vadászkastély, melyet a közelmúltban húztak fel a Hódmezővásárhelyhez tartozó batidai tanyavilág szélén. A luxusingatlant Lázár János családi birtokai veszik körül, de sajtóhírek szerint ennél több köze is lehet a miniszternek az ingatlanhoz.az, hogy az OLAF úgy látja, üzemszerűen csalhattak az Orbán Viktor vejéhez köthető Elios Zrt. vidéki közvilágítási tenderein. A jelentés szerint az akkoriban Lázár vezette város volt az első, ahol megágyazhattak Tiborczék lámpabizniszének. Szerdán mi is megírtuk: végül Lázárral vitethetik el a balhét, hogy mentsék Orbán vejét.valamint az, hogy a Független Diákparlament nyilvános vitára hívta Facebook-oldalán a parlamenti frakciók miniszterelnök-jelöltjeit: közölték, hogy Orbán Viktort, Karácsony Gergelyt, Vona Gábort és Szél Bernadettet is várják (Szél és Vona már jelezte, hogy ott lesz a vitán). A diákok február 23-án újra utcára vonulnak majd.

Szeretném mindannyiunk nevében az együttérzésünket kifejezni Kallós Zoltán halála miatt – kezdte meg a sajtótájékoztatót Lázár János. Kiemelte, hogy Kallós egy páratlan életművet hagyott maga után, pótolhatatlan és hatalmas az elszenvedett veszteség.

Ezt követően gratulált a héten kitüntetett új Corvin-lánc tulajdonosoknak.

http://mno.hu/

http://mno.hu/


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »