Elindultak a magyar úszók Párizsba, Milák nem tartott velük

Elindultak a magyar úszók Párizsba, Milák nem tartott velük

Szerda délelőtt a magyar úszóválogatott elutazott Párizsba, Milák Kristóf azonban egyelőre nem tartott a csapattal.

A Magyar Úszó Szövetség szerda délelőtt tett közzé egy videót a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, amelyen olimpikonjaink búcsúzkodnak és integetnek, tehát nyilvánvalóan Párizsba tartanak. A videón nem szerepel Milák Kristóf, a Magyar Nemzet pedig arról számolt be, hogy a 24 éves versenyző nem ezzel a járattal, de nem is ezen a napon utazik a játékokra.

Sós Csaba szövetségi kapitány a lapnak úgy fogalmazott, értelmetlen lett volna, ha Milák már szerdán elutazik, így még néhány napot nyugodtan itthon készülhet, a saját ágyában alhat és elkerüli a párizsi forgatagot, az olimpiai uszodában messze nem lehet olyan ideális körülmények között edzeni, mint itthon.

Hírdetés

Milák Kristóf olimpiai felkészülése közel sem alakult ideálisan, több hónapot is kihagyott, ám így is övé a 200 pillangó második legjobb időeredménye, a szám címvédőjeként érkezik, s összességében a legnagyobb esélyes Párizsban. Az előfutamokat a július 30-i, kedd délelőtti programban ússzák majd Milákék (Márton Richárd is rajthoz áll a számban), a döntő másnap este 20.30 körül esedékes.

m4sport.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »