Elindult a magyar nemzetiek közösségi felülete, a Jobbklikk

Elindult a magyar nemzetiek közösségi felülete, a Jobbklikk

A sorozatos cenzúrát, jobboldaliak, nemzeti érzelműek üldözését, folyamatos letörlését megunva új közösségi felületet alapítottak, hogy szabadon tudjanak egymással kapcsolatot tartani és tartalmat megosztani a hazafiak. Azonban nem céljuk a Facebook kiváltása, hiszen a tömegek még mindig ott érhetők el, nem szoktathatók át más felületre, de a saját kommunikációt ki lehet alakítani egyéni felületen, ami a Jobbklikk lett. Ez a felület meghívásos alapon működik már két hónapja, most viszont érvényes regisztrációs linket tettek közzé november 30-ig (utána marad a már regisztráltak általi meghívásos rendszer).

Tapasztalva az egyre durvuló és általános cenzúrát, úgy döntöttünk, hogy saját közösségi felületet hozunk létre. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, Toroczkai László, Tyirityán Zsolt és a Betyársereg, a Kuruc.info neve több éve már, hogy tiltás alatt van, de a Szent Korona Rádió oldalait is folyamatosan törlik, ahogy gyakorlatilag minden nemzeti tartalmat. Szintén nem célszerű – még polkorrekt módon sem -, az LMBTQP-lobbival szemben kritikát megfogalmazni, mert ezért is a megfellebbezhetetlen tiltás és törlés jár. Sőt, gyermekkarácsonyt és gyerektáboros tartalmakat is töröl a Facebook, csak mert a HVIM szervezi. Minap már a Mi Hazánk központi oldala esett cenzúra alá, ami jól mutatja a liberális világ diktatúráját és azt, hogy valójában a legüldözöttebb kisebbség a nemzeti érzelmű magyarság. Minket illetne meg törvényi védelem, nem azokat, akiket szinte minden NGO és számos állam nagykövetsége, kormánya támogat. A Facebook és a Youtube végez igazi “könyvégetést”, a liberális világ üldözi a gondolatokat – nyilatkozta Barcsa-Turner Gábor, a HVIM társelnöke, a Jobbklikk egyik alapítója, aki szintén tiltás alatt van a Facebookon a mozgalmi tartalmak miatt, új fiókot sem tud regisztrálni, mert azonnal kitiltják.

Barcsa-Turner elárulta, hogy vármegyés webfejlesztők hozták létre a közösségi felületet, ám “szervezetfüggetlennek” álmodták meg, bárki használhatja, aki jobboldali, nemzeti elkötelezettségű. Arra kérnek viszont mindenkit, hogy csak minőségi tartalmakat osszon meg, és itt is be kell tartani a hatályos törvényeket, ám a cenzúra fordítva működik: itt a baloldali, liberális, deviáns viselkedését és ideológiákat népszerűsítő tartalmakat fogják törölni.

Hírdetés

A regisztrációs link itt érhető el, szervezetként pedig itt lehet regisztrálni.

A felületet létrehozók kérik, hogy mindenki mutasson aktivitást, aki regisztrált: a Facebook nem azért lett a legnagyobb közösségi média, mert olyan jó lenne, hanem mert mindenki azt használja. Ha autonóm módon átszoktatjuk magunkat egy másik felületre, akkor tudunk csak szembeszállni hegemóniájával. A Jobbklikk eredményességéhez (vagy bármilyen más alternatív felülethez) pedig az kell, hogy kezdjünk el tartalmat megosztani rajta, kezdjünk el ott kommunikálni! Ha csak beregisztrál mindenki és vár, akkor nem fog működni…

Egyelőre sajnos biztonsági okokból külföldről nem lehet regisztrálni a fenti linken. A fejlesztők arra kérik a külföldről regisztrálókat, hogy írjanak a [email protected] e-mail címre, ahol külön hozzáférést kapnak.

A Jobbklikk közösségi alapelvei a Szent Korona Rádió oldalán olvashatók.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »