Elijah Wood nekiment a hollywoodi pedofil maffiának

Elijah Wood nekiment a hollywoodi pedofil maffiának

Elijah Wood szerint Hollywoodban mindennapos dolognak számít fiatal lányok és fiúk szexuális zaklatása, a pedofília pedig évtizedek óta a filmipar nagyjainak elnéző védelme mellett zajlik.

A Gyűrűk Ura sztárja szerint az álomgyárban

„szervezett szexuális zaklatás folyik”

a kiskorúak ellen.

„Egy csomó szemét alak van ebben az iparágban, akik csak saját magukkal foglalkoznak. Görcsbe szorul a gyomrom, ha erre gondolok”

 –  mondta a színész a Sunday Times-nak adott interjúban. Wood kilenc éves kora játszik különböző filmekben és színdarabokban. Őt állítása szerint nem zaklatták, de szerinte ez csak annak köszönhető, hogy az édesanyja nem engedte el azokra a partikra, ahol

„a hollywoodi hatalmasságok szó szerint vadásztak a gyerekekre. Anyám számára fontosabb volt, hogy rendes ember legyen belőlem, mint, hogy sikeres legyek. „

Hírdetés

A színész úgy véli, „

„egyértelmű, hogy az egész szervezetten történik”

A sztár szerint nagyon ezt a szervezett pedofíliát nagyon nehéz leleplezni, hiszen

„az áldozatok jangja nem olyan erős, mint a hatalmasoké”

, akik „eltaposhatják őket, s közben helyrehozhatatlan sérüléseket szenvednek el”. Szerinte a „paraziták” „zsákmányként” tekintenek az ártatlan gyerekekre.

A hollywoodi pedofília az elmúlt években többször is a közvélemény fókuszába került. A legnagyobb botrány az X-Ment rendezője, Bryan Singer körült alakult ki, akiről 2014-ben azt állította egy egykori gyermekszínész, hogy 15 és 17 éves kora között többször is szexuális kapcsolatra és drogfogyasztásra kényszerítette őt. A vádat a bíróság ejtette, ám az ügy nyomán többen is jelentkeztek saját hasonló tragikus történetükkel. Többek közt a nyolcvanas-kilencvenes évek ismert gyerek-sztárja, a Szörnyecskékben és az Állj mellém-ben is játszó Corey Feldman, aki tinédzser éveire emlékezve azt nyilatkozva: „Szexuális zaklatókkal voltam körülvéve.”.

Tavyaly dokumentumfilm is készült „An open secret (Egy nyílt titok)” címmel  hollywoodi pedofíliáról, amelyben több áldozat is megszólal.

A gyermekszínészek szüleinek érdekvédelmi szervezete szerint az amerikai filmiparban

jelenleg is legalább 100 aktív pedofil van, akiknek „Hollywood menedéket nyújt”.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »