Elhunyt a rákóczifalvai Jobbik elnöke – a gyásztól sújtott család anyagilag is megroppanhat

Elhunyt a rákóczifalvai Jobbik elnöke – a gyásztól sújtott család anyagilag is megroppanhat

Csányi Tamás, a Jobbik Jász-Nagykun-Szolnok megyei választmányi elnöke írja:

Elment egy bajtárs…

Alig egy hete Szolnokon Sneider Tamás a Jobbik országos alelnöke, az Országgyűlés alelnöke tartott fórumot, a terem csordultig megtelt, mégis eggyel kevesebben voltunk.

Hírdetés

A fórum utáni közös beszélgetés most más volt, mint szokott. Berta Gábor, a rákóczifalvai Jobbik elnöke, el-elcsukló hangon tájékoztatott, hogy egy tagtársunk Farkasinkszki Zoltán tragikus körülmények között két napja elhunyt. Megdöbbenve hallgattam a szörnyű híreket. Zoli 2010 óta volt a helyi mozgalom tagja, ötleteivel, hazaszeretetével nagyban hozzásegítette közös ügyünk sikerét. Kicsit több mint egy éve, még önkormányzati képviselőjelöltként együtt küzdöttünk a kampányban.

Elment egy bajtárs, egy apa. Három gyermeket hagyott maga után és elkeserítő anyagi helyzetet. Olyan nagy a baj, hogy a gyásztól sújtott család bele is roppanhat.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jobbik arra kér minden jóérzésű hazafit, hogy amennyiben teheti és amilyen mértékben teheti, támogassa néhai Farkasinszki Zoltán özvegyét és gyermekeit ebben a nehéz helyzetben.

Amennyiben tehetik, adományaikat az alábbi számlaszámra utalhatják, közvetlenül a család számára:

Lipák Ferenc Zsolt 69800164-15138974-00000000

Amennyiben más jellegű felajánlása lenne, azt az alábbi telefonszámon teheti meg:

Berta Gábor 06205830757

A család nevében segítségüket előre is köszönöm!

„Közel van az Úr a megtört szívűekhez, és a sebzett lelkűeket megsegíti. Sok baj éri az igazat, de valamennyiből kimenti az Úr.” (34. Zsolt)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »