Elhallgathattak egy tömeges molesztálást Svédországban- mert bevándorló hulladékok követték el

A svéd rendőrség is a kölnihez hasonló botránnyal néz szembe, miután kiderült, hogy egy stockholmi fesztiválon is idegen élősködő fiatalokból álló banda molesztálta a résztvevő lányokat. A Dagens Nyheter című lap megszerzett egy 2014-es belső rendőrségi jelentést, melyben az áll: visszatérő probléma, hogy a We Are Sthlm nevű ifjúsági rendezvényen fiatal adgáv férfiak molesztálnak fiatal nőket. A stockholmi rendőrség viszont a fesztiválról kiadott közleményben azt írta: aránylag kevés bűncselekmény történt.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A Dagens Nyheter értesülései szerint a 2014-es zaklatásokban nagyjából ötven fiatal vett részt, egy esetben nemi erőszak is felmerült, miután az egyik támadó egy nő vaginájába dugta az ujjait. Az erőszakoskodók túlnyomórészt afganisztániak voltak.

Hírdetés

Hivatalosan nem erősítették meg, hogy megtörténtek a támadások, mindenesetre nagyobb politikai botrányra lehet számítani, mint a szilveszteri kölni események után, a skandináv országban ugyanis egyre nagyobb a támogatottsága a bevándorlásellenes Svéd Demokraták pártnak.

A svéd rendőrkapitány közölte: ő is csak vasárnap értesült a történtekről, de biztosított mindenkit, hogy alaposan kivizsgálják az ügyet.

Financial Times


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »