Elhalasztja járatait a Fly Lili

Elhalasztja járatait a Fly Lili

Személyzethiányra hivatkozva július 14-ig elnapolja vidombáki járatainak indítását a nagyszebeni székhelyű Fly Lili légitársaság – tudatja a Turnul Sfatului, amelynek beszámolója szerint a nagyszebeni járatokat bizonytalan ideig felfüggesztették, ezekre már jegyet sem lehet kapni.

A Fly Lili idén áprilisban jelentette be, hogy júniusban öt ország nyolc városába indít repülőjáratokat Vidombákról, június 28-án pedig el is rajtolt a müncheni gép, a június 30-án következő nürnbergi járatról azonban a beharangozáson kívül semmit sem közölt a barcasági repülőtér, azt sem, hogy elmaradt, és meddig. A vidombáki légi menetrend szerint a Fly Lili ígért nyolc járata közül a stuttgarti indult még el (július elsején), de sem az, sem a müncheni nem fordul hetente háromszor, ahogy az eredeti tervekben szerepelt.

Hírdetés

A Fly Lili azzal magyarázza a késést, hogy új repülőgépeit személyzethiány miatt nem tudta végigvinni minden bürokratikus eljáráson, azaz beíratni forgalomba; próbáltak más társaságoktól gépeket bérelni, de nem jártak sikerrel. A vállalat emiatt július 14-ére halasztja vidombáki járatainak indítását, a nagyszebenieket pedig – amelyeknek július 21-étől kellene felszállniuk – bizonytalan időre kénytelen elnapolni. A már májustól kapható repülőjegyek más időpontra cserélhetők, vagy pedig visszatérítik az árukat – írja a Fly Lili, elnézést kérve a bonyodalmakért.


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »