Elfújta a szél a közös ellenzéki tüntetést

Elfújta a szél a közös ellenzéki tüntetést

Nem kell ide Orbán Viktor és fekete serege kérem szépen. 40-50 kilométer per órás szél, eső és 9-10 fok közötti átlaghőmérséklet már bőven elég ahhoz, hogy az év egyik utolsó, a Közös Ország Mozgalom által október 23-ára szervezett ellenzéki tömegmegmozdulását még csírájában elfojtsa. Szép lett volna, ha 1956. október 23-án a pesti ifjak is így gondolkoztak volna: rossz idő miatt a Sztálin-szobor ledöntése bizonytalan ideig elhalasztva…

“40 és 50 kilométer per óra közötti széllel, záporral és 9-10 fok közötti átlaghőmérséklettel lehet számolni a délután folyamán, ezért a Közös Ország Mozgalom tagjai más tüntetésszervezőkkel egyeztetve arra a döntésre jutott, hogy nem teszi ki a rendezvény biztonságát annak, hogy bárkiben bármiféle kár keletkezhessen, vagy esetlegesen el se jöjjön a rendezvényre, mert nem tud az időjárás viszontagságok miatt. Ezért, sajnálatos módon, a holnapra tervezett demonstrációt, a Kossuth téren lett volna, sajnálatos módon le kell fújnunk” – közölte Gulyás Márton a HírTV tudósítása szerint.

A szervezet Facebook oldalán is bejelentette, hogy a rossz idő és a piros riasztás miatt elmarad a 2017. október 23-án, 16:30-ra tervezett Kossuth téri tüntetés.

Hírdetés

“Az időjárás olyan külső körülmény, amivel bár számolhatunk, de nem változtathatjuk meg. A mai napon az OMSZ piros riasztást adott ki a rendezvény idejére, ami azt jelenti, hogy a résztvevők testi épségét kockáztatnánk a tüntetés megtartásával, amit semmiképpen sem vállalhatunk fel, ezért a résztvevőkkel egyeztetve a rendezvény törlése mellett döntöttünk”

Forrás: Facebook, ATV.hu, HírTV

The post Elfújta a szél a közös ellenzéki tüntetést appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »