Elfogtak több gyanúsítottat a németországi kettős rendőrgyilkosság ügyében

Elfogtak több gyanúsítottat a németországi kettős rendőrgyilkosság ügyében

Elfogtak két gyanúsítottat a Németországban hétfő hajnalban történt kettős rendőrgyilkosság ügyében.

A nyilvános körözéssel keresett Andreas Johannes Schmittet a bűncselekmény helyszínétől nagyjából 35 kilométerre fekvő Sulzbachban találták meg késő délután. Elfogása fegyverhasználat nélkül sikerült – jelentette a Südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság.

Hírdetés

A 38 éves férfire kora délután adtak ki körözést, nevét és fényképét is nyilvánosságra hozták, kézre kerítéséhez a lakosság segítségét kérték. Elfogása után őrizetbe vettek egy másik férfit is, ugyancsak Sulzbachban – jelentette a Bild című lap.

A két sikeres művelet után nem állítják le a rendőrségi helikopterekkel, kutyákkal és különleges egységek bevetésével folytatott hajtóvadászatot, mert mert nem zárható ki, hogy vannak még bűntársaik.

A Bild szerint azért terelődött Andreas Johannes Schmittre a gyanú, mert a nevére kiállított iratokat találtak a rendőrgyilkosság helyszínén. Schmitt vadhúskereskedést és pékséget üzemeltet a helyszíntől mintegy 50 kilométerre fekvő Neunkirchenben. A másik gyanúsítottról csak annyit tudni, hogy 32 éves.

(MTI)

Korábban írtuk: Agyonlőttek két rendőrt Németországban egy közúti ellenőrzés során


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »