Elfogták Rogán "táskás emberét"?

A Vasárnapi Hírek több forrásból megerősített információi szerint őrizetbe vettek egy befolyásos belvárosi ügyvédet, bizonyos K.-t, akinél több százmillió forint készpénzt is lefoglaltak. 

Az ügyvédi kamara nem tud arról, hogy bejelentett ügyvédi irodában történt volna elfogás, ám a lap úgy tudja, a TEK-akció helyszíne nem is ügyvédi iroda, hanem bizalmas tárgyalások céljára rendszeresített helyiség.

A lap kereste a rendőrséget és az ügyészséget, de lapzártáig nem kaptak választ. 

Hírdetés

Az újság úgy tudja, az bizonyos K. nem más, mint Kertész Balázs, aki szerintük Rogán Antal propagandaminiszter egyik legfőbb bizalmasa: az őt ismerők mint Rogán gazdasági ügyintézőjét, afféle „táskás emberét” írták le nekünk – írja a lap.

A hírek szerint a tettenérés egy belvárosi irodában törént, ahol az elfogáskor több százmillió forint készpénzt is találtak. Ha Kertész az érintett, akkor az akcióról tudomása kellett legyen Orbán Viktor miniszterelnöknek – írja a lap. Ráadásul nem hirtelen felindulásból történt az akció, a lap szerint titkosszolgálati eszközökkel hónapok óta folyt a nyomozás az elfogott ügyvédhez köthető ügyekben.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »