Elfogták Bayer Zsolt fiának támadóját

Csütörtök éjjel támadt rá egy férfi Bayer Zsolt fiára, miután utóbbi nehezményezte, hogy rákönyököltek az autójára. A publicista pénteken írt a történtekről.

Súlyos testi sértés kísérlete miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított a 49 éves R. Dezsővel szemben – olvasható a rendőrség honlapján. R. egy négyfős társaság tagjaként rontott neki szeptember 8-án, éjjel egy után a sértettnek, aki nehezményezte, hogy rákönyököltek az autójára. Az eset a Wesselényi utcában történt, a társaság egyik tagja pedig a sértettet többször megütötte, aki könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök szeptember 9-én, éjjel három óra után fogták el a Wesselényi utcában R. Dezsőt.

Hírdetés

Az áldozat Bayer Zsolt publicista húszéves fia volt, a történtekről pedig maga az újságíró számolt be a pénteki Magyar Hírlapban. A szerző szerint fia a Wesselényi utcában sörözött dzsúdós barátaival, amikor az eset történt, fiát pedig ketten szorították a földre, majd a mellkasát és arcát rugdosták. A publicista beszámolt róla, fia aztán be tudott szaladni a sörözőbe, így dzsúdós társai a segítségére siettek, de a támadók közben nyolcan lettek, és baseballütőkkel, feszítővasakkal akartak támadni, csak aztán a söröző tulajdonosa elzavarta őket. Bayer kiemelte, hogy a támadók többségében cigányok voltak.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »