Elfogták a másik Móriczon randalírozó férfit is

A rendőrség szombat délelőtt adott ki országos körözést az egyik feltételezett elkövető ellen, kora délután pedig a Police.hu oldalon már azt közölték: V. István 20 éves budapesti lakost egy XI. kerületi, Major utcai ingatlanban szombat délután 13 óra 15 perckor elfogták, míg ismeretlen társát továbbra is keresik. Végül a Police.hu-n késő délután bejelentették, hogy 17 órakor a másik gyanúsítottat, P. Márkot is elfogták egy makói házban.

Hírdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2016. december 16-án este érkezett bejelentés a 17-es villamos vezetőjétől, hogy a Budapest XI., Móricz Zsigmond körtéren található villamosmegállóban 19 óra 50 perckor két ismeretlen férfi megtámadta és rendőri segítséget kér. Egyikük több utast bántalmazott, míg a másik személy egy, az utasok segítségére érkező férfit megütött. A támadók a rendőrök kiérkezéséig elhagyták a helyszínt.

A két férfi 21 óra körül egy Budapest XI., Fehérvári úti söröző előtt további öt személyt bántalmazott. A bántalmazott személyek a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága a férfiak ellen garázdaság gyanúja miatt indított büntetőeljárást.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »