Életveszélyesen megfenyegették Deák Dánielt

Életveszélyesen megfenyegették Deák Dánielt

A XXI. Század Intézet vezető elemzője azt követően kereste fel a rendőrséget, hogy egy antifarajongó azt kommentelte az új közösségi oldalára, hogy egy csőbombát rejtett el a lakásában, amely a kommentelő állítása szerint 5 és fél óra múlva fog felrobbanni.

Életveszélyesen megfenyegették Deák Dánielt

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője – Purger Tamás/MH

Hírdetés

Deák Dániel a közösségi oldalán arról adott hírt, hogy az életveszélyes fenyegetés miatt egész délelőttjét a rendőrségen töltötte. A hatóság kiment a lakására, de a tűzszerészek nem találtak csőbombát vagy bármiféle robbanóanyagot.

Az elemző ismerteti, hogy a szélsőbalos Jámbor András fémjelezte Szikra Mozgalom egyik antifarajongója volt, aki a kommentet megfogalmazta az új oldalán, amelyet azt követően kellett létrehoznia, hogy a Facebook radikálisan lekorlátozta a korábbi oldalát.

Hozzáteszi, ez az eset jelzi, a balliberális politikusok már olyan szinten felhergelték a követőiket, hogy ilyen életveszélyes fenyegetéseket is megengednek maguknak. Üzeni, hogy a munkáját nem hagyja abba, „minden ilyen és ehhez hasonló fenyegetés ellenére is” tovább folytatja, nem hagyja magát megfélemlíteni.

Megjegyzi, hogy az elkövető ellen a feljelentést megtette, akit a rendőrség már fel is keresett, a büntetőeljárás pedig meg is indult vele szemben. 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »