Életveszélyes állapotok Szolnokon

A szolnoki Vegyi-lakótelepen továbbra is fennálló borzalmas állapotokról beszélt vasárnapi sajtótájékoztatóján Kiss Gabriella, a város jobbikos önkormányzati képviselője.

Mint elmondta, koszban, bűzben, félelemben kell élniük a lakóknak, mert néhány család képtelen a beilleszkedésre. Hat évvel ezelőtt újították fel az egyik lépcsőházat, mára azonban ennek nyoma sincs: megrongált villanykapcsolók és postaládák jelzik a környezet élhetetlenségét.

Hírdetés

A jobbikos képviselőnek petíciót adtak át a helyi lakók, mert egykor szebb napokat látott lakhelyüket ma már gettónak kell hívni. A képviselő szerint sok az éjszakai randalírozás, magas a kábítószer-fogyasztás, de volt már olyan is, hogy az egyik lakó levágta a másiknak az ujját.

Mitöbb: Kiss Gabriella szerint az önkormányzati lakásokat ezek a családok nem rendeltetésszerűen használják, és olyan is van, hogy nem azok élnek benne, akik megkapták. Az állapotok rendezése érdekében a jobbikos képviselő kihelyezett bizottsági ülést kezdeményez, hogy a többi képviselő is lássa, mire panaszkodnak a lakók.
 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »