Életben találták meg az ausztrál pusztában két hete eltűnt trió második tagját is

Életben találták meg az ausztrál pusztában két hete eltűnt trió második tagját is

A társaság harmadik tagjáról, egy 46 éves nőről továbbra sem tunak semmit, őt nagy erőkkel keresik helikopterekkel és gyalog is a rendkívül nehéz terepen.

Két nő és egy férfi november 19-én indult kirándulni autóval az ausztráliai Északi területen fekvő Alice Springsből, de kocsijuk a Hugh-folyó medrében ragadt. A társaság három napig próbálta a kocsit kiszabadítani, aztán szétváltak, hogy segítséget keressenek.

Hírdetés

Mint arról korábban az Infostart is beszámolt, a kutyájával az autó közelében maradó 52 éves Tamra McBeath-Riley-t, aki úgy maradt életben, hogy pocsolyavizet ivott és kekszet evett, 12 nap után találta meg a rendőrség.

A 40 éves Phu Trantra Alice Springstől 160 kilométerre, 14 nap után bukkant rá kedden egy gazda egy elhagyatott ingatlanon. A férfit erősen kiszáradt és megviselt állapotban találták meg. Kissé zavarodott volt, miután vizet és ennivalót kapott a farmertől, javult az állapota, de orvosi ellátásra szorult.

A 46 éves Claire Hockridge után még kutatnak, a rendőrség helikopterekkel és gyalog is folytatja a keresést. „Nagyon nehéz a terep, homokos dűnék, kemény agyag, sűrűn álló fák és sziklák váltakoznak” – mondta ez a mentőakció egyik vezetője.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »