Életben akar maradni – rasszista!

Életben akar maradni – rasszista!

A híres brit történész, Paul Johnson már 1983-ban megírta: „Ám a hetvenes évekre az ENSZ korrupt és demoralizált szervezet lett, és rosszul átgondolt beavatkozásaival inkább előmozdította, mint gátolta a kegyetlenséget.” (A modern kor, XX. Század Intézet, 2000.; 793. oldal)

A magyar állam túl nagy hangsúlyt helyez a biztonságra – fogalmazott hazánkban tett látogatása után Felipe González Morales ENSZ-jelentéstevő. Szerinte több intézkedés aránytalannak tűnik a jelenlegi helyzethez képest.

Nemcsak erkölcsileg, hanem szellemileg is leépült az ENSZ.

A híres brit történész, Paul Johnson már 1983-ban megírta: „Ám a hetvenes évekre az ENSZ korrupt és demoralizált szervezet lett, és rosszul átgondolt beavatkozásaival inkább előmozdította, mint gátolta a kegyetlenséget.” (A modern kor, XX. Század Intézet, 2000.; 793. oldal)

Korrupt, demoralizált – és degenerált.

Perverz módon buta a mondat: „A magyar állam túl nagy hangsúlyt helyez a biztonságra.” Ha a buta mondatokat díjaznák, ez a példány mind bizonnyal az első díjra is esélyes lenne.

Elképesztően csökött elme kellett megfogalmazásához.

Az ostobaságnak ezt a sűrűségét Örkény István csak egyperces novellákban tudta érzékeltetni. Az ENSZ jelentéstevőjének ez most egyetlen rövid mondatban sikeredett.

Hallatlan nagy elbutulás kellett ehhez a képességhez.

„Túl nagy hangsúlyt helyez a biztonságra” – ahelyett, hogy lazán leugrana a huszadik emeletről. Vagy éppen engedve bohó kíváncsiságának gyilkos galócát enne. Játékosan belenyúlna a konnektorba.Netán kedvesen barátkozna a kiéhezett hímoroszlánnal.

Önfeledten betenné nyakát a guillotine-ba.

Ehelyett „túl nagy hangsúlyt helyez a biztonságra…” Sőt percenként több alkalommal levegőt is vesz, időnként vizet iszik, mi több: szilárd táplálékot is magába gyúr – és van pofája életben maradni.

Ezt nem tűrheti az ENSZ.

Tessék kisebb hangsúlyt helyezni arra az idejét múlt biztonságra. Oszlassuk fel a rendőrséget, zavarjuk szét a katonaságot, nyugdíjazzuk az igazságszolgáltatást, küldjük turistaútra a tűzoltóságot.

Hírdetés

A katasztrófavédelmet tegyük múzeumba.

„1. cikk Az Egyesült Nemzetek célja, hogy 1. fenntartsa a nemzetközi békét és biztonságot…” – áll az ENSZ Alapokmányában. Az ember megdörzsöli a szemét, ám igen, jól látja.

…biztonságot…

Tehát az ENSZ úgynevezett „jelentéstevője” még az ENSZ alapokmányát sem olvasta el. Nem tudja, hogy az Egyesület Nemzetek Szervezetét annak idején, nehéz háborús évek után a biztonság fenntartásáért alapították meg.

És hatalmas adófizetői pénzekből evégett tartják fenn ma is.

Úgy tűnik, hogy nem a rendőrséget, honvédséget, tűzoltóságot, igazságszolgáltatást, katasztrófavédelmet kell feloszlatni – hanem az ENSZ-et, méghozzá a lehető leghamarabb.

Degenerált nemzetközi szervezetre ugyanis nincs szüksége az emberiségnek.

Az úgynevezett jelentéstevő ostobasága nemcsak a perverz mondatból tűnik ki. Ezt is kifejtette: Nem gondolom, hogy számottevően nőtt volna a bűncselekmények száma Európában a migránsok érkezésével, csak a nagyobb médianyilvánosságot kapó egyes esetek miatt tűnik romlónak a közbiztonság.

Nem „gondolom”…

Tehát egy úgynevezett jelentéstevő teljes fölkészületlenséggel jön a közép-európai térségbe, állítólag vizsgálódik, mert megírja bornírt jelentését. Azon az alapon, hogy ő mit gondol, vagy mit nem gondol.

Tehát még a nyilvános statisztikai közleményeket sem olvassa el.

Azokat a jelentéseket, amelyek közlik, hogy a migránsok mennyi bűncselekményt követtek el – a látens bűncselekményeiken kívül –, és az hogyan dobta meg a bűncselekmények mennyiségét nyugat-európai országokban.

A statisztika áttekintése helyett ő „gondol”…

Mint Mari néni, Jóska bácsi teszi, miután a gagyi televíziók műsorait megnézte, és az ott látott-hallott alternatív valóság alapján kialakítja saját véleményét – amit az utcán terjeszt, és ami alapján – sajnos – időnként szavazatokat ad le.

Mari néninek és Jóska bácsinak joga van hülyének lenni.

Ez a jog azonban nem illeti meg a „jelentéstevőt”, aki hatalmas jövedelmet húz azért, hogy színvonalas tanulmányt írjon, és a megállapított valós tényekből normális emberhez méltó, és nem elmebeteghez illő következtetést vonjon le.

Az ENSZ pillanatnyi propagandagondolkodása szerint: aki életben akar maradni – rasszista!

Kovács G. Tibor
  


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »