Elegük lett a tiszaföldváriaknak a sok drogos cigányból

Megelégelték a tiszaföldváriak, hogy a településen lévő elhagyott ingatlanok környékén elszaporodtak a bűncselekmények. Gyümölcsöt, vasat, mozdítható tárgyakat lopnak – mint az a hír Tévé helyszíni riportjából kiderül. A Jobbik helyi alapszervezete egy hét alatt két lakossági fórumot is szervezett a probléma feltérképezésére

„Elegük lett az embereknek abból, hogy vegzálják őket. A biztonság megromlott, az idősek félnek. Beugrálnak hozzájuk, a terményt lopják, elviszik a cipőtől a bicikliig mindent, hogy meg tudják venni azokat a szereket, amikkel ők bódulttá válnak és itt vegzálják a lakosságot” – mondta a televíziónak Soós Antal, a Jobbik Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés tagja.

A többség a környéken élő cigány családokat vádolja a közbiztonság romlása miatt, akik szerintük nemcsak használják, de terjesztik is a dizájner drogokat.

Hírdetés

„Reggel mentem a temetőbe locsolni, tizenkettőt számoltam meg, az egyik így, mint a részeg ember. Hát nekem azt ne mondja senki, hogy korán reggel részeg, az olyan drogos hogy…” – panaszolta egy helybéli.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai általuk egészségügyi sétáknak nevezett eseményeken feltérképezik a gyanús helyzeteket. A lakosok információi, tapasztalatai alapján feljelentést tesznek, mert szerintük a helyiek nem mernek a rendőrséghez fordulni.

mn nyomán


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »