Ele­gük van a német nők­nek a „mig­ránserő­szak­ból” – AZ AGYMOSOTT NÉMET FÉRFIAK NEM VÉDIK MEG ŐKET

„Nem va­gyunk sza­bad pré­dák… sehol!” Ez a mot­tója annak a tün­te­tés­nek, ame­lyet mára hir­det­tek meg Ber­lin­ben. A de­monst­rá­ci­ó­val azt sze­ret­nék el­érni a nők, hogy a kor­mány ves­sen véget az el­len­őri­zet­len tö­me­ges mig­rá­ci­ó­nak, és hogy a nők és gyer­me­kek újra biz­ton­ság­ban érez­hes­sék ma­gu­kat a saját ha­zá­juk­ban.

Már másodszor rendezik meg azt a női felvonulást Berlinben, melynek végállomása a fővárosban található kancellária. Angela Merkel munkahelye szimbolikus jelentőségű, hiszen sokan a német kancellárt tartják felelősnek az elharapódzó migránserőszakért, mivel 2015-ben Merkel mintegy meghívót küldött a migránsoknak. Az esemény fő szervezője az a 36 éves Leyla Bilge, aki pár évvel ezelőtt tért át a keresztény vallásra.

Hírdetés

Első alkalommal idén februárban rendezték meg a felvonulást, akkor azonban egy ellentüntetés lényegében ellehetetlenítette a nők kancelláriához való vonulását. A német sajtó akkori beszámolói arról szóltak, hogy az ellenzők között felvonultak baloldali politikusok is. Bilge reménykedik abban, hogy ez alkalommal nem kerül sor újabb incidensre. A szervező egyértelművé tette, hogy ismét azokat a női társait várja az utcára, akiknek elegük van abból, hogy ellenőrizetlenül tudnak az erőszakos, bűnözői háttérrel rendelkező migránsok az országba jutni.

Az illegális bevándorlás miatt német nők és gyerekek százezrei élnek fenyegetettségben – állítja Leyla Bilge. A magát már teljesen kereszténynek valló nő nem érti, hogy lassan három évvel a migrációs válság kitörése után hogy lehet az, hogy még mindig nem rendezett a határok védelme, és hogy a kitoloncolási rendszer is – finoman szólva – akadozik.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »