Eldőlt: Dzsudzsák Balázs hazatér – megvan az új klubja

Eldőlt: Dzsudzsák Balázs hazatér – megvan az új klubja

Mint ismert, a 108-szoros magyar válogatott Dzsudzsák Balázs nyáron lejárt szerződését nem hosszabbította meg az arab emírségekbeli Al-Ain FC, így a rutinos játékos jelenleg is szabadon igazolható.

Dzsudzsák pár lépésre a Debrecentől? | BorsOnline - Sztárhírek - Pletyka -  Krimi - Politika - Sport

Dzsudzsák – borsonline.hu

Hírdetés

Korábban a nyári átigazolási szezonban arról is lehetett olvasni, hogy a 33 éves játékos visszatér Magyarországra és a Debreceni VSC-nél folytatja karrierjét, ám a hajdúsági klub júliusi sajtótájékoztatóján Tőzsér Dániel sportigazgató egyértelműen bejelentette, hogy a magyar válogatott szélső nem lesz a DVSC játékosa.

A csakfoci.hu klubhoz közeli forrása szerint azonban nagy valószínűséggel nevelőegyesületéhez igazol Dzsudzsák, aki iránt az elmúlt hetekben komolyan érdeklődött egy katari élcsapat is, úgy volt, hogy a napokban ki is utazhat az arab országba, de végül a koronavírus-járvány okozta globális veszélyhelyzet miatt ez a váltás meghiúsult.

Honlapunk debreceni forrásból úgy értesült, hogy Dzsudzsákot hétfőig hivatalosan is bejelenti a DVSC, amelynél feljutás esetén az NB I-re is marad a rutinos futballista.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »