Elbukja a Fidesz Lázár János birodalmát?

Elbukja a Fidesz Lázár János birodalmát?

Időzközi polgármestert választanak a Lázár Jánoshoz köthető Hódmezővásárhely városában. A választást Almási István (Fidesz-KDNP) halála miatt kellett kiírni.

A megyei jogú városban hárman indulnak a posztért: a Fidesz-KDNP jelöltjeként Hegedűs Zoltán alpolgármester, a függetlenként induló, gyakorlatilag esélytelen Hernádi Gyula és az ellenzéki pártok által támogatott Márki-Zay Péter.

A kampány hevesre sikerült:
– Lázár János nyíltan kijelentette, hogy a kormány nehezen működik majd együtt egy olyan polgármesterrel, aki nem a Fidesz jelöltjeként indul, ezért mindenkit arra buzdított, hogy szavazzon Hegedűs Zoltánra.
– A városban olyan szórólapot osztogattak a lakóknak, melyen név szerint listázták a “város ellenségeit”, vagyis Márki-Zay Péter támogatóit. Beleszálltak egy 92 éves pedagógusba is.
– A Célpont riportja szerint a Fidesz együttműködik a győrszentiváni színesfémmaffiával is: amennyiben szállítják a megvásárolt cigány szavazatokat, megússzák a további börtönbüntetést. A műsor értesülései szerint a rendszer első tesztje a hódmezővásárhelyi választás lesz. Lázár Jánosék mindenk sajtóorgánumot feljelentettek, akik hírt adtak az esetről.

Kövesse velünk a nap történéseit folyamatosan frissülő cikkünkben!


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »