Elárulta végre Orbán tanácsadója, miként nyerhetett volna Dobrev a választásokon

Elárulta végre Orbán tanácsadója, miként nyerhetett volna Dobrev a választásokon

Hegedűs Zsuzsa felrajzolta egy valódi diktátor portréját is. Ja, nem!

 

Hegedűs Zsuzsa, az a tanácsadó, miniszterelnöki megbízott, akivel Orbán Viktor 20 éve közeli munkatárs, hát nézzük meg, milyen amikor kifordul magából Hegedűs Zsuzsa.

Azt állítja egy interjúban a Soros-féle hadsereg egyik vezető médiumában, hogy leüvöltötte Orbán (vagyis egy diktátor) fejét, aki hallgatott, mint a csuka.

Azt is állítja, hogy olyan volt ez a kapcsolat, hogy közben ő SZFE tüntikézésre járt.

Olyan félelmetes továbbá a magyarok diktátora, hogy ez a Hegedűs homofóbtörvénynek nevezi a gyermekvédelmi törvényt.

Hírdetés

De ez mind semmi. Még Orbán tanácsadója, megbízottja volt, amikor elárulta volna Dobrevnek (az Apró Antal unokának) a titkos receptet, amely győzelmet biztosított volna neki a választásokon, de annak – a Dobrevnek, a kommunista diktátor unokájának – nem volt rá ideje, hogy beszéljen erről vele. Most az interjúban végre kibökte: a titkos recept, hogy Dobrev nő!

Bátor erőlködés egy szociológustól, aki vagy képtelen értelmezni Orbán mondatait, vagy iszonyú sok pénzt (esetleg fenyegetést) kaphatott azért, hogy legyen miről írnia a Soros-féle hálózat katonáinak. (Gyengébbek kedvéért: Telex, Hvg, MagyarNarancs, Népszava, 24.hu…) Azt nem feltételezem, hogy csak néhány gyógyszerét hagyta el.

Üdvözlet, KJ

Borítókép: Hegedüs Zsuzsa (Fotó: MTI/ Czeglédi Zsolt)

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »