Eladónőre támadt egy boszorkány Berlinben: nehezményezte, hogy a fehérneműk túl közel vannak a fejkendőkhöz

Eladónőre támadt egy boszorkány Berlinben: nehezményezte, hogy a fehérneműk túl közel vannak a fejkendőkhöz

Egy nikábot viselő nő megtámadott egy berlini eladónőt, mert a bolt fehérnemű-kollekciója ugyanabban az ablakban kapott helyet, ahol az iszlám fejkendők.

Berlin nyolcadik kerületében, Neuköllnben az egyik legmagasabb a migránsok száma, itt történt a támadás is. A nikábot viselő nő először csak elpanaszolta, hogy mennyire nem tetszik neki, hogy a fehérneműk és a fejkendők egy kirakatba kerültek, majd miután az eladónő a boszorkányruhás kérésére sem távolította el a fehérneműket az ablakból, a nikábot viselő nő rátámadt.

Az áldozat azt mondta, hogy egy tetoválást látott a támadója nyakán, akinek szőke hajtincsek lógtak ki a nikábja alól. A tettes németül és törökül is ordibált az eladóval, mielőtt fizikailag is bántalmazta.

Hírdetés

A hatóságok szerint a támadás mögött vallási motiváció állhatott, adódik a titokzatos kérdés, vajon miből jöhettek rá. A nikábot viselő nő elmenekült a helyszínről mielőtt a rendőrség kiért volna. Viszont a nagy sietségben a boltban hagyta a telefonját és a kesztyűjét – írja a Die Weltre hivatkozva a Breitbart.

Nem ez volt az első eset, hogy a muszlim közösség egy tagja megpróbálta eltérő kulturális nézeteit ráerőszakolni másra. Júliusban egy csecsen származású muszlim működtetett egyfajta erkölcsi rendőrséget Berlinben.

Sven Lau radikális iszlamista prédikátor pedig még 2014-ben hozott létre egy sáriarendőrséget a német fővárosban, de emiatt a tevékenysége miatt a bíróság felmentette, sőt a bíró szerint elmarasztalása egyenesen hiba lett volna. Később mégis letartóztatták, de iszlamista terrorcsoportok pénzelése miatt ítélték el.

(Kuruc.info – 888 – Breitbart nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »