El sem hinnék, mely nemzetiség sajátos integrációs törekvéseibe rondítottak bele a "fekete ruhások" a hétvégén

El sem hinnék, mely nemzetiség sajátos integrációs törekvéseibe rondítottak bele a "fekete ruhások" a hétvégén

A Magyar Önvédelmi Mozgalom üzenete a társadalomrombolóknak:

Ne feledjétek, az aktivistáink bárhol és bármikor ott lehetnek!

Az elmúlt hétvége folyamán négy településről kaptunk beszámolót a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) helyi szervezeteitől.

Tótkomlóson egy köztiszteletben álló helyi polgárt fenyegettek meg egy szomszédos településen lakó is ott közutálatnak örvendő, népes nemzetiségi család tagjai. Vagyoni károkozást, valamint súlyos testi sértést helyeztek kilátásba, egy számukra kedvezőtlenül alakuló anyagi haszonszerzés miatt.

A MÖM tagjai a beígért időpont előtt már a fenyegetettség alatt álló helyi szimpatizáns portáján tartózkodtak a tulajdonos vendégeként és várták a bűncselekmény elkövetésének kísérletét. A fenyegetőző alak és „serege” persze nem jelentek meg. Talán azért, mivel a tulajdonos közölte velük, hogy várják őket „szeretettel”, és persze ő sem lesz egyedül.

A MÖM tagjai értesítették a várható eseményről a helyi rendőrséget is, akik közölték, hogy a településen éppen nincsen szolgálatos rendőr, de ha valami történik szóljanak és akkor Orosházáról küldenek járőrt.

Ózdon egy propagandaséta közben lettek figyelmesek helyi aktivistáink két kiskorúra, akik egy gépjármű utasterébe mentek be, miután kinyitották a kocsi ajtaját. Mivel szülői felügyelet nélkül voltak, a MÖM tagjai értesítették az illetékes hatóságot. A rendőrség munkatársai gyorsan a helyszínre is értek, majd nemsokára a kiskorúak szülei is. Ott azonnal ki is derült, hogy a gépjármű nem a helyszínre érkező szülőké, ezért a rendőrség megtette a hivatalos lépéseket az üggyel kapcsolatban. A kiskorúak hasonlóan ez előző esethez, itt is a Magyarországon élő legnépesebb nemzetiséghez, vagyis a cigánysághoz tartoztak.

Hírdetés

Komlón vasárnap, a hajnali órákban lettek figyelmesek a MÖM tagjai a Zrínyi Club előtt, egy szintén az előzőekben említett nemzetiségiekkel teletömött gépjárműre, amely a parkolóból történő kiállási kísérletének következtében mind az előtte, mind pedig a mögötte parkoló gépjárműnek nekiment, majd elhúzott a helyszínről. Ebben az esetben is természetesen azonnal értesítve lettek a hivatalos szervek és megkapták a gépjármű beazonosítására szükséges adatokat és információkat.

A MÖM-hírszolgálat kérésére telefonon a Komlói Rendőrkapitányság nem adott ki információt a bejelentés utáni történéssel kapcsolatban. Viszont ígérték, hogy a bejelentőt a rendőrségen tájékoztatni fogják az ügy további fejleményeivel kapcsolatban.

Kíváncsian várjuk, mi történt a bejelentést követően.

Mosonmagyaróváron is felbukkantak az utcákon a MÖM helyi csoportjának a tagjai. A településen sajnos egyre több bosszúságot okoz a helyi polgároknak a határon túlról érkező cigányság. Akik éjszakánként garázdálkodnak, hangoskodnak, fenyegetőznek, vagyis a nyugodt életre vágyó többségi társadalom tagjaiban megbotránkozást és félelmet keltenek. Bízunk benne, hogy az eddig nyugodt, határ közeli városban ez az állapot nem fog sokáig tartani.

Úgy tűnik, hogy az alábbi négy rövid hír is azt támasztja alá, hogy talán soha akkora szükség nem volt a többségi társadalmat alkotó magyarság összefogására, mint napjainkban.

Rajtunk a továbbiakban sem fog múlni, mi nyitva tartjuk a szemünket, érvényesítjük állampolgári jogainkat és erre is biztatjuk minden honfitársunkat.

Természetesen továbbra is várjuk sorainkba a tenni akaró magyarokat!

(MÖM-hírszolgálat nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »