El Clásico élőben: Barcelona–Real Madrid

El Clásico élőben: Barcelona–Real Madrid

A szokásoshoz képest talán kicsit korai időpontban, délután négy órától, zárt kapuk mögött játsszák az őszi El Clásicót, a Barcelona–Real Madrid rangadót.

Az összeállítások. Barcelona: Neto – Dest, Piqué, Lenglet, Jordi Alba – Busquets, De Jong – Pedri, Coutinho, Fati – Messi. Real Madrid: Courtois – Nacho, Varane, Sergio Ramos, F. Mendy – F. Valverde, Casemiro, Kroos – Marco Asensio, Benzema, Vinícius Júnior.

Hírdetés

Nagy meglepetés nincsen, ha csak az nem, hogy Griezmann kimarad, Ronald Koeman két kiskorú támadót játszott Coutinho oldalán, Messi mögött. A Madridban felépült Sergio Ramos, természetesen játszik.

Bár az első néhány perc inkább a katalánok labdabirtoklását hozta, az ötödik percben előnyb e került a Madrid. Nacho Benzemának adta a labdát a jobbösszekötő helyén, a francia álompasszal ugratta ki a védők között Fede valverdét, az uruguayi pedig 12 méterről magabiztosan a hálóba lőtt. 0-1.

Három perccel később egyenlített a barcelona, Jordi Alba elnyargalt a balszélen, pontosan középre adta a labdát, s a Sergio ramost megelőző Ansu Fati négy lépésről a kapuba lőtt, 1-1.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »