El a mocskos kezekkel Pétertől!!!!!!!

El a mocskos kezekkel Pétertől!!!!!!!

Egységes ellenzék: El a kezekkel Jakab Pétertől – Elég az Orbán-rezsim aljas hatalomgyakorlásából! – kezdi sajtóközleményét a DK az MTI OS oldalán.

Kiemelték, ők, az egységes ellenzék képviselői megannyi mindent elviseltek már és elviselnek az Orbán-rezsim aljas, hazug hatalomgyakorlásával szemben, ám van egy vörös vonal: ezt akkor húzzák meg, amikor az állami pénzből fizetett, politikailag támogatott propagandasajtó kreált ügyekkel átlépi a magánszféra határait. Most ez történt.

Tiltakoznak a Jobbik elnökét, Jakab Pétert ért támadások ellen, egyúttal felszólítják a közéleti pitbullként használt (úgynevezett) sajtótermékeket: hagyjanak fel a tényeket nélkülöző, nemtelen, lejárató tartalmak készítésével!

Hírdetés

Úgy vélik, az elmúlt tizenkét évben Orbán Viktor és kormánya mindent megtett azért, hogy szűkítse a jogállamiság kereteit, és hatalmát a demokrácia leépítésére, az erőforrások kisajátítására, az ellenzéki tér szétverésére használja. Hazánk 2021-ben minden elemében autokratikus rendszerű országgá vált, amelyben az uralkodó osztállyal szemben álló szereplők gyűlölt, elpusztítandó ellenséggé váltak.

Szerintük a Karmelita-klub tagjai a valóságot, az igazságot bemutató intézményeket megszüntették vagy államosították, a politikai véleményüket kinyilvánító személyeket elbocsátották vagy ellehetetlenítették, miközben klientúrájuk kiépítését, céljaik elérését a magyar és az európai adófizetők pénzének szisztematikus ellopásával finanszírozták.

DK: El a kezekkel Jakab Pétertől


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »