El a kezekkel a Nagy-Magyarország matricákról!

Néhány nemzetellenes magyar állampolgár mozgalmat indított a Nagy-Magyarország matricák és ezzel együtt maga a szimbólum ellen. A Nagy-Magyarország szimbólum a nemzeti összetartozás és a nemzeti ellenállás jelképe is lett egyben az elmúlt pár évtizedben, a rendszerváltás után. Szóval ez a támadás nem csak az autós matricák ellen szól, hanem mindazok ellen is akik úgy gondolják, hogy Trianon igazságtalan és elfogadhatatlan, vagy éppen testvérüknek tekintik az elszakított 3millió magyart.
Get Real Hungary! címmel történelemhamisító videót töltöttek fel a youtube-ra a kampány megálmodói , amelyben azt hazudják, hogy Nagy-Magyarország csak a 15-ik századig létezett, holott 1920-ig . Arra buzdítják az embereket, hogy cseréljék le a Nagy-Magyarország matricát az „igazi” Magyarországot ábrázoló matricára, vagyis tagadják meg múltunkat és ismerjék el, hogy többek között a magyar többségű Sepsiszentgyörgy román,  Magyarkanizsa szerb, Dunaszerdahely pedig szlovák város. Mindezek tudatában én mozgalmat indítanék a Nagy-Magyarország matricák védelmében.
Ahhoz, hogy ez az aljas kampány – amelynek egyértelmű célja a nemzeti öntudat rombolása és a kisebbségi érzés növelőse – az ellenkező hatást váltsa ki, arra kérnék minden egyes nemzeti érzelmű személyt, hogy vásároljon Nagy-Magyarország matricákat és ragassza fel autójára, vagy bárhova ahova jónak érzi. Miután ezt megtette küldjön képet a Magyarellenesség facebook oldalára az újonnan felhelyezett matricáról, akár üzenetben, akár hozzászólásban. A lényeg az lenne, hogy olyanok küldjenek képet akiknek idáig nem volt ilyen matricájuk, de most úgy döntöttek, hogy ők is használni fogják. Itt az ideje, hogy a belső ellenségeink örökre megtanulják, hogy ha belénk rúgnak, mi attól csak erősebbek leszünk! Az írás végén összegyűjtöttem néhány olyan webáruházat ahol Nagy-Magyarország matricákat lehet kapni. Végezetül pedig bojkottot hirdetnék azon üzletek ellen, amelyek felkarolják a Get Real Hungary mozgalmat, ha valaki tudomást szerez ilyen üzletekről, az kérem jelezze, mert lista fog róluk készülni, hogy mindenki messziről elkerülhesse őket.
Nagy-Magyarország matricákat az alábbi helyekről lehet beszerezni:https://dekorwebshop.huhttp://szkitabolt.huhttp://www.terkep-abc.huhttp://hunbolt.huhttps://bigbandi.huwww.magyarellenesseg.com

Hírdetés


Forrás:magyarellenesseg.com
Tovább a cikkre »