Ekkora halat fogott Putyin! – macsó képeken a nyaraló orosz elnök

Ekkora halat fogott Putyin! – macsó képeken a nyaraló orosz elnök

Vlagyimir Putyin orosz elnök kihasználja a nyarat, Oroszország keleti részébe utazott, ahol rövid szabadságát tölti. Az útja közben egy rövid kitérőt tett, megállt a szibériai régióban található egyik tónál horgászni – emelte ki a RIA Novosztyinak az elnök szóvivője, Dmitrij Peszkov.

Hogyhogy-hogyhogy nem, erről rögtön rengeteg fotó jelent meg az állami médiaportálokon.

Peszkov azt is hozzátette, hogy a nyaralása során Putyin több órán keresztül üldözött egy fél méteres csukát, amit végül ki is fogott. Az egész jelenetet az orosz elnök (hogyhogy-hogyhogy nem) egy Go Pro kamerával rögzítette is. A videót a Russian Today közzé is tette.

Hírdetés

Az orosz hírportál azt is kiemeli, hogy Putyin megdöntötte saját rekordját, ugyanis a csuka, amit kifogott 21 kilogrammos volt.

http://mno.hu/

Az orosz elnökkel ellentétben, a magyar kormányfő, Orbán Viktor el sem árulta, hogy hová megy nyaralni.

Putyin a Bajkál-tó felé tartó nyaralásával arra akarja felhívni az oroszok figyelmét, hogy a világ legmélyebb és legöregebb tava nem csak a környéken élőké, és még csak nem is kizárólag az oroszoké, hanem a Föld minden lakójáé, ezért mindenki feladata vigyázni a tisztaságára. Ez az ügy az elnök szerint az orosz kormány egyik prioritása is.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »