Éjszakai házkutatás, rabosítás, börtönnel fenyegetés – így hurcolja meg a "nemzeti" kormány a buzipropaganda ellen fellépőket

2 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget a rendőrség, éjszakai házkutatást tartottak, DNS-mintát is vettek az ujjlenyomatvétel és a fényképkészítés mellett, mindezt pusztán az újbudai zászló bevonása miatt, így próbálja a kormányzat megfélemlíteni a devianciák propagálásával szemben felsorakozott, normalitáspárti erőket – írja Fb-bejegyzésében a Mi Hazánk alelnöke.

A Mi Hazánk Mozgalom helyi önkormányzati képviselőjeként egyedüliként tettem szóvá, hogy a kerületi rendőrség nyomozáseredményességi mutatója 55%-ról 35%-ra csökkent tavaly, a lakásbetöréseknél pedig már csak 9%. Ennek ellenére a bűnözők helyett politikai megfélemlítésre használja a rendőrséget a kormányzat, mely letérdelt a homoszexuális lobbi előtt: garázda felvonulásuk helyett a Mi Hazánk ellentüntetését tiltották be, és elutasították a Szent Korona szivárványos meggyalázása, nemzeti jelkép megsértése miatt tett feljelentésünket is.

Hírdetés

De továbbra is elvárom, hogy a szivárványos zászlót kitűző tettesek ellen indítsanak eljárást garázdaság miatt. A dr. Gaudi-Nagy Tamás vezette Nemzeti Jogvédő Szolgálat állásfoglalása is rögzíti: "A balliberális városvezetés e kártékony és kihívóan közösségellenes mozgalom szimbólumát a patinás önkormányzati középületünkre a fővárosi polgárok normalitáspárti többségének meggyőződését, érzületét súlyosan sértő módon, megbotránkozást kiváltva és a helyi közakarat ellenében helyeztette ki. Ezzel minimum a garázdaság szabálysértését követték el" – írja Novák.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnovakelod%2Fposts%2F3169536969795589&show_text=true&width=552&height=704&appId


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »