Éjfélig váratta a pozsonyi közénséget Nicki Minaj, majd közölte: a koncert elmarad

Éjfélig váratta a pozsonyi közénséget Nicki Minaj, majd közölte: a koncert elmarad

Máris az évtized botrányaként emlegetik az év koncertjeként beharangozott Nicki Minaj-showt, amelyre öt órán át vártak a rajongók a helyszínen, aztán hazaküldték őket.

Az amerikai rapsztár, Nicki Minaj európai koncertturnéja tegnapelőtt Münchenben kezdődött, Pozsony lett volna a második állomás. Úgy tűnik, a stáb nem gyakorolta eleget a hang- és fénytechnika gyors összepakolását. A 18 kamionnyi felszerelés hatórás késéssel érkezett meg az Ondrej Nepela Téli Stadionba, ahol gőzerővel elkezdődött a színpadépítés, ám nem sikerült befejezni. A produkció a szervezőket hibáztatja, a szervezők a produkciót, a legrosszabbul azonban a rajongók jártak. 

A közönség az eredetileg meghirdetett 19.30-ra érkezett a helyszínre. Ott közölték velük, hogy csúszik a kezdés, ezért a bemelegítésnek szánt hazai Majk Spirit koncertje elmarad. Végül 21.30-kor nyitották ki a kapukat, onnantól már odabent várakozhatott a több ezer ember.  A koncert azonban nem és nem akart elkezdődni, a színpadot függöny takarta, amely mögött folyamatos volt a mozgás. Erről a rajongók tájékoztattak a Facebookon és az Instagramon a közvéleményt, egyre türelmetlenebb posztokban. 

Éjfél előtt pár perccel egy csehül beszélő szervező társaságában megjelent a színpadon az est sztárja, és közölte, hogy a koncert sajnos elmarad, mivel a helyszínen nincs elegendő áram a technika beüzemeléséhez. A Nicki Minaj szavait fordítani igyekvő cseh promótert már kifütyülte a közönség, – úgy tűnik, a legtöbben értettek ennyit angolul.
 

Hírdetés

Az eset azért is furcsa, mert ezen a helyszínen több világsztár is fellépett már, köztük a német Rammstein metálzenekar, állítólag 32 kamionnyi technikával érkezet. 
Sting szimfonikus zenekarral koncertezett, valamint a Cirque du Soleil  társulata, amely hat estén át elégedettek volt a körülményekkel.  

A Facebookra posztolók egyike, egy malackai nő azt írta,

karácsonyi ajándékként vette unokahúgának  a koncerjegyet 109 euróért, aki végül sírva és elcsigázva távozott a helyszínről. Információink szerint többen az ország keleti részről érkeztek Pozsonyba vonattal.

Nicki Minaj rajongóinak többsége egyébként tizen-huszonéves, az ennél idősebbek közül kevesen ismerik az előadót. A pórul járt nézők nyilván visszakapják a jegy árát, (a pontos ügymenetről eddig nem tájékoztattak a szervezők), az ötórás várakozás kellemetlenségei azonban pénzben nem kifejezhetőek.   


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »