Éhező gyermekek ügyében adta fel a leckét Kubatovnak a Fradi szponzora

Elindult a 89.5 Music FM előremutató kampánya az éhező gyermekek megsegítésére. Ennek keretében minden hétköznap licitálás indul egy kifejezetten erre a célra fejlesztett applikáción.

Ezzel a Groupama Aréna, a Ferencvárosi Labdarúgó Zrt. hazai pályájának névadó szponzora, a Fradi exkluzív partnere a gyermekéhezés-elleni kampány egyik legnagyobb támogatójává lépett elő, ami kellemetlenül érintheti az FTC elnökét Kubatov Gábort. Kubatov ugyanis nem mellesleg a Fidesz pártigazgatója, mi több sajtóértesülések szerint a párt alelnöke is lehet a hétvégi pártkongresszus után.

Kósa Lajos a Fidesz jelenleg alelnöke szerint aki gyermekéhezésről beszél, az egy primitív politikai kampányt támogat, szerinte a gyerekszegénység fogalma egy politikai komédia. Ebbe a nézetközösségbe rövidesen belépett Harrach Péter a KDNP frakcióvezetője is, Selmeczi Gabriella a Fidesz szóvivője is. Megfogalmazásuk, szavaik szerint az, hogy a gyermekéhezés közbeszéd része lett az ellenzék törekvéseit szolgálja. Mielőtt a kormányoldal leszavazta a gyermekéhezés elleni javaslat tárgysorozatba vételét a parlamentben Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor egész egyszerűen kivonult az ülésteremből.

Most vagy primitív politikai kampányt folytat Kubatov csapatának szponzora vagy zavar lépett fel az erőben, esetleg a Music FM hekkeli a témát.

Tehát a jótékonysági árverésen a Groupama Biztosító jóvoltából VIP GOLD belépőjegyeket is lehet nyerni a decemberi FTC-Újpest derbire, melyeknek értéke darabonként máskülönben 50 ezer forint. Ez három ezer forinttal több mint amennyiből Magyarországon a vezető politikusok szerint meglehet élni egy teljes hónapon át. Az liciten befolyt összeg a Gyermekétkeztetési Alapítvány bankszámalszámlájára kerül, majd az alapítvány ételcsomagokat állít össze és adományoz a rászoruló gyermekes családoknak a települési önkormányzatok és a gyermeksegítő központok bevonása mellett.

A Gyermekétkeztetési Alapítvány egyik találó megállapítása szerint a kormány egyrészről hevesen tagadja a gyermekéhezés problémájának létezését másfelől a felelősséget a szülőkre hárítja.

Hírdetés

A Tudományos Akadémia, és a Máltai Szeretetszolgálat közös felmérése alapján: 30-50 ezer gyermek nem jut elég élelemhez, egyes szociológusok ez a szám a 600 ezret is elérheti. A Music FM hirdetése szerint amin szerepel a Groupama emblémája is, Magyarországon 80 000 gyermek éhezik napi szinten. Ezek után Kubatov vagy elbeszélget a biztosítótársasággal, hogy gyermekéhezés márpedig nincsen, ehhez a „primitív kampányhoz” cég ne asszisztáljon vagy eltűri a FTC-stadion névadó szponzorának a magatartását, mert van az a pénz amiért a politikus is beismeri, hogy a számok nem hazudnak….

9.00 ÓRAKOR RAJTOL A NAPI LICIT! LICITÁLJ 2015. december 7-18. között a Groupama Biztosító által felajánlott VIP GOLD és…

Szerző: 89.5 Music Fm2015. december 6.

Cikkünk megjelenése előtt kerestük a Groupama Biztosító, a Music FM és a Gyermekétkeztetési Alapítványt is, de egyszerű kérdéseinkre nem kaptunk egy betűnyi választ sem.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »