Együttélés az eltérő kultúrával: hatéves lányt erőszakolt meg a templomban a nigger

Együttélés az eltérő kultúrával: hatéves lányt erőszakolt meg a templomban a nigger

A kislány a családjával volt az észak-karolinai templomban. A Mirror Online szerint a visszaeső gyerekmolesztáló William Brandon Coffey akkor kapta el őt, amikor a szüleitől elszakadva a vécére tartott. Magával rángatta a férfi mosdóba, ahol megerőszakolta, közben pedig befogta a száját, hogy senki ne hallja meg a sikoltozását.

William Coffey a szexuális erőszak után megcsókolta a kislányt, majd szabadon engedte. A gyerek azonnal visszarohant a szüleihez, akik észrevették, hogy bepisilt, és kérdőre vonták. Amikor elmondta, hogy mi történt, azonnal felhívták a rendőrséget, de mire az egyenruhások megérkeztek a helyszínre, a nigger kereket oldott. A rendőrök azonban később elfogták és őrizetbe vették.

A Body of Christ Church közleménye szerint a gyanúsított nem volt a gyülekezet tagja. A támadást megelőzően állítólag a bibliatanulmányozó csoport óráján akart részt venni.

Az elkövetőnek már korábban is volt egy hasonló ügye. Két évet és három hónapot töltött a rácsok mögött, mert 2009 májusában egy raleighi apartman komplexumban elrabolt és molesztált egy 9 éves kislányt.

(Mirror Online – Velvet nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »