Együtt 1994

Egy időutazásra invitáljuk kedves olvasóinkat. Fussuk át közösen a listát! A listát, ahol a neveket olvasva azt hiheti a gyanútlan halandó, hogy 1994-et írunk. A baloldali összefogásnak sikerült kirángatnia a politika pöcegödréből a bukott politikusok színe-javát. Olyan arcokat, akik elévülhetetlen „érdemeket” szereztek az ország anyagi és erkölcsi tönkretételében.

Pukkannak a pezsgős üvegek a Lendvay utcában. A választási kampány úgy ért véget, hogy igazából el sem kezdődött. Orbán, Vona és Mesterházy helyett Gyurcsány, Fodor és Kuncze döntötte el, hogy a Fidesz 2014-ben kap még négy év haladékot az ország ráncba szedésére. Nincs az a politikai tanácsadó, külföldi szakember, aki ennél jobb kampányt tudott volna összehozni, mint amit az MSZP, az Együtt-PM és csatolt részei az elmúlt hetekben összebarmoltak.

Hírdetés

Kuncze és Fodor Gábor mint a „korszakváltás” letéteményesei? Az ember komolyan elgondolkodik, hogy ezek tényleg ennyire hülyék, vagy ez csak elterelő hadművelet, zavarkeltés az ellenség soraiban. A mai hivatalos bejelentés után csak egy dolog tiszta: a ballib oldal törzsszavazóknak sincs túl sok igénye az innovációra. A hazai klubdemokráciának teljesen mindegy, ki a középpályás, a csatár, vagy a kapus: a klubhűség minden józan megfontolást felülír.

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »