„Egyszerűen állatok voltak" – Ausztráliában sem ússzák meg szárazon az inváziót

„Egyszerűen állatok voltak" – Ausztráliában sem ússzák meg szárazon az inváziót

30 afrikai migránsból álló csőcselék két ausztrál férfit eszméletlenre vert egy ki nem provokált és borzalmas tengerparti támadás során.

A félelmetes megpróbáltatás akkor kezdődött, amikor egy csapatnyi afrikai tizenéves elkezdte lerombolni a híres melbourne-i tengerparton lévő St. Kilda Life Saving Club körüli ideiglenes kerítést. Két tájrendező, Andrew és Nathan dolgozott a munkaterületen.

Nathan szól Andrew-nak, hogy verekedő tizenévesek rombolják a kerítést. Amikor a két munkás rájuk kiáltott, hogy tűnjenek el a munkaterületről, a banda nekik rontott. Mint Andrew elmondta: „Egyszerűen csak megálltak, rám néztek, és egy szót sem szólva jöttek, és rám támadtak, és összevertek engem és a munkatársamat.”

A támadás után mindkét tájrendezőt kórházba szállították, mert Andrew több arcsérülést szenvedett, míg Nathannek az orrát törték be a fiatalok. „Egyszerűen állatok voltak, tudja, ez a legjobb leírást, amire gondolni tudok; egyszerűen állatok voltak”, mondta Andrew a kórházi ágyából.

Az utóbbi években főleg szudáni férfiakból álló bandák terrorizálják a melbourne-i kertvárosokat temérdek betöréssel, nemi erőszakkal, testi sértéssel, valamint autók elrablásával. A rendőrség elmondta, hogy a bandákat, úgy tűnik, az élvezet motiválja. Erre figyelmeztetnek: „Nem a kábítószer vagy a pénz a hajtóerő. Tisztán a móka kedvéért teszik. Azt élvezik, hogy megalázhatják áldozataikat.”

Andrew Bolt konzervatív kommentátor elmondta, hogy Ausztrália bevándorlási és menekültügyi politikája az ausztrálokat veszélybe sodorja, és leszólta a médiát, a politikusokat és a rendőrséget, akik ezt a tényt takargatják.

Hidra – Kuruc.info

Forrás:

They were like WILD ANIMALS’ Migrant mob beat workmates SENSELESS in horror beach attack
By Simon Osborne
PUBLISHED: 04:00, Sat, Dec 17, 2016 | UPDATED: 14:00, Sat, Dec 17, 2016
http://www.express.co.uk/news/world/744450/Australia-Melbourne-beach-attack-two-men-beaten-African-migrant-gang

Man viciously bashed in St Kilda beach brawl
December 14, 2016 1:22 pm
http://www.news.com.au/national/victoria/crime/man-viciously-bashed-in-st-kilda-beach-brawl/news-story/cd365c1e64f964edffe7f37d3953bc16


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »