Egyszerű, nem: A 100 leggazdagabb magyaroszágiról szóló minden egyes kiadványból kitéptek egy oldalt

A 100 leggazdagabb magyarországiról szóló kiadvány minden egyes példányából hiányzik egy lap. A 136. oldal után nem a 137, hanem a 139. következik.Az Index szerint a kitépett oldalak maradványai is jól látszódnak a kiadványban.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A hiányzó lapokról Burányi Róbertet kérdezték meg, aki a 100 leggazdagabb magyar listáját kiadó Napi.hu ügyvezető igazgatója. Ő azt mondta, hogy csak a nyomtatás után vették észre az egyik súlyos szerkesztési hibát az egyik fizetett hirdetésen. A határidős megjelenés miatt nem tudták újra kinyomtatni a kiadványokat, ezért inkább kitépték belőle a hibás oldalt.

Hírdetés

Burányi azt üzleti titokra hivatkozva nem mondta el, hogy milyen hirdetés volt az oldalon, de a kitépett neveket felsorolta. Ők Pata József, Horváth Gyula, Fodor Csaba, Mészáros Vilmos és családja, Polyák Mátyás, Király Gyula, Schieber Markus Albert, Délity József, Forczek László, Juhász Sándor, Versegi János és Varga Gusztáv voltak.

A listát még mindig Csányi Sándor OTP-vezér vezeti. A listán vannak változások, sokaknak nőtt a vagyona, és a „beugró” szint is már 6,8 milliárd forint.

faktor


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »