EGYSZERRE KÉT HÍR

EGYSZERRE KÉT HÍR

„Ugye, te sem lepődtél meg? Én sem

„Upsz, a rendőrségen megsemmisült a Rogán elleni egyik bizonyíték. Hiba csúszott a független igazságszolgáltatás rendszerébe éppen most.

Egészen véletlenül éppen az CD sérült meg és lett használhatatlan, ami az utóbbi években a belvárosban eladott 800 darab ingatlan listáját tartalmazza. Hogy miket adtak el, kiknek és mennyiért a Rogán-időkben. Legalábbis ezt válaszolta a rendőrség a bíróság megkeresésére.
Ugye milyen pech?! Nem mondom, hogy ráérünk, de ígérem, kivárom amíg újra beszerzik. Előre jelzem, az már gyanús lesz, ha az önkormányzatnál is elázik a nyilvántartás.

Hogy érthetőbb legyen mi tűnt el:
Folyik egy személyiségi jogi per, mert Rogán sérelmezte, azon állításomat, hogy ő »bűnözőkkel üzletelt«. Ahogy látod a képen, arról majd Portik Tamás beszél, hogy vajon ez igaz-e vagy sem.
De e per keretén belül kérte a bíróság a rendőrséget, hogy küldje el az ingatlanok listáját, amit az önkormányzattól megkaptak egy másik nyomozás keretén belül. Az a nyomozás a belvárosi ingatlanpanama okán tett feljelentésem folyománya. Azt vizsgálja a hatóság, hogy vajon történt-e bűncselekmény az ingatlanok eladásakor. És láss csodát, az egyik legfőbb bizonyíték megsemmisül. 
Eddig ötször hosszabbították meg a nyomozást, kíváncsian várom a folytatást. 
Az érdekesség ugye az, hogy ha Rogán nem perel be, akkor se azt nem tudnánk, hogy összesen ennyi ingatlant adtak el, se azt, hogy megsemmisült a bizonyíték, ami ezt alátámasztja.
Ugye, te sem lepődtél meg? Én sem. 
Ez nem lesz benne a közszolgálati híradóban. Ezért oszd meg, jusson el minél több emberhez! A lájk meg egyszerűen biztatás nekem, nehogy megunjam a várakozást. (Juhász Péter, Facebook) 

A bíróság által kért adathalmaz az eljáró hatóság rendelkezésére áll

A rendőrség nem adott az adatszolgáltatást kérő bírónak olyan tartalmú választ, amelyben a fájl sérülésére hivatkozott volna.

Hírdetés

„A bíróság által kért adathalmaz – egy folyamatban lévő nyomozás nyomozati iratainak részét képező több száz A3-as oldalnyi nyomtatott iratmennyiség – az eljáró hatóság rendelkezésére áll, sőt az eljáró bíróság számára is beszerezhető.

A rendőrség nem adott az adatszolgáltatást kérő bírónak olyan tartalmú választ, amelyben a fájl sérülésére hivatkozott volna.

Budapest, 2016. március 17.

ORFK Kommunikációs Szolgálat”

(Az ORFK közleménye Juhász Péter állításaira reagált.) 

Juhász, nincs kedved szopni?


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »