Egység a sokféleségben

 

Sejteni lehetett, hogy az ellenzék és a ballib média által homofóbnak hazudott pedofilellenes törvény ügye nemzetközi fronton is botrányt fog kavarni.

Pontosabban botrányt fognak kavarnak a törvény ürügyén azok, akik Magyarországot 2011 óta média-össztűz alatt tartják. S ahogy akkor hazudtak a médiatörvényről és az alaptörvényről (melyeket minden jel szerint el sem olvastak), ahogy hazudtak hazánkról a migránskérdésben, ahogy hazudtak a vírusügyi válságkezelés idején arról, hogy a magyar parlament nem ülésezik, ahogy hazudtak a magyarországi cigányok és zsidók helyzetéről, úgy most hazudnak erről a törvényről is.

Szemrebbenés nélkül, gátlástalanul, fölényeskedve.

A magyar kormánynak ismét volt mersze szembe menni a politikai korrektségnek nevezett őrülettel, aminek jegyében különféle NGO-k szervezésében mindenféle perverzek „érzékenyítik” a legkisebbeket. Végre törvény formájában tárgyiasult az az imperatívusz, amit a miniszterelnök a nemrégiben úgy fogalmazott meg az LMBTQXYZ lobbi nyomulása és agresszív propagandája kapcsán, hogy „el a kezekkel a gyerekeinktől”.

Meg is érkezett a válasz.

13 uniós tagország képviselői siettek nyilatkozatban elítélni a normalitást védő törvénymódosítást, a ballib sajtó kórusától kísérve. A fröcskölődés visszatérő motívuma, hogy Magyarország szembe megy az uniós értékekkel, mintha legalábbis a gyermekek agyi mérgezése, nemi identitásuk bizonytalanná tétele európai alapérték lenne.

Orbán Viktor a 11. számú szamizdatjában adott csattanós választ a bírálóknak. Hadd idézzük a legfontosabb részt:

Hírdetés

„Hogy a bináris vagy a szivárványos világban jobb-e élni, és miért, abban mindkét fél a maga véleménye mellett érvel. Mindenkinek a maga igazsága.

De a jog, a nemzetközi jog, az EU joga és az Alapvető Jogok Chartája szempontjából a helyes álláspont nem kétséges. A migráció nem emberi jog, és a gyermek szexuális nevelésének mikéntje sem a gyermek emberi joga. Ilyen emberi jog nincs. Van helyette az Alapvető Jogok Chartájának 14. cikke a szülők jogáról a gyermek számára megfelelő neveltetés biztosításához.

Ha egyben akarjuk tartani az Európai Uniót, a liberálisoknak tiszteletben kell tartaniuk a nem liberálisok jogait. Egység a sokféleségben. Ez a jövő.”

Az Unió működésének alapját ugyanis nem a mindenkori ballib tollnokok agyszüleményei képezik, hanem nemzetközi szerződésekben megjelenő jog. Márpedig a jog ebben a kérdésben, miként a kormányfő is rámutatott, a magyar felet erősíti.

 

Borbély Zsolt Attila

 

 A szöveg a Székely Hírmondó számára készült.

 


Forrás:bzsa.blogspot.com
Tovább a cikkre »