Egyre valószínűbb, hogy Trump nekifut a 2024-es elnökválasztásnak

Egyre valószínűbb, hogy Trump nekifut a 2024-es elnökválasztásnak

Minden idők egyik legszórakoztatóbb amerikai elnöke visszatér? Donald Trump egy észak-karolinai gyűlésen arról beszélt, kész újra átvenni a kormányrudat.

Észak-Karolina államban, a fekete polgárjogi mozgalom ikonikus városában, Selmában tartott „Mentsük meg Amerikát” címmel nagygyűlést Donald Trump. Az USA 45. elnöke kijelentette:

Gyermekeinket ideológiailag befolyásolják, értékeinket megszentségtelenítik, örökségünket megsemmisítik, országunkat pedig egy olyan elnök alázza meg, akinek fogalma sincs arról, mi a fene folyik körülöttünk!

Hírdetés

– jelentette ki Trump.

A volt elnök világosan utalt arra, kész visszatérni a 2024-es elnökválasztásra. Közölte, második alkalommal sokkal több szavazatot kapott, mint először, úgyhogy itt az ideje megint nekifutni. A közönséghez intézett kérdésére, vajon van-e valaki a tömegben, aki szeretné, ha újra elindulna, óriási üdvrivalgás volt a válasz. Az idén novemberben esedékes félidős választásokra (regionális pozíciók mellett a kongresszusi alsóház összes helyéről, a szenátori helyek harmadáról és több állam kormányzójáról is döntenek a választók) utalva Trump kifejtette,

Ez az év, amikor visszaszerezzük a képviselőházat. Visszavesszünk a szenátust és visszavesszük Amerikát is. Ami pedig a legfontosabb, 2024-ben visszavesszük a mi gyönyörű, gyönyörű, gyönyörű Fehér Házunkat!

 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »