Egyre több amerikai bánja már azt, hogy Bidenre adták tavaly a voksukat

Egyre több amerikai bánja már azt, hogy Bidenre adták tavaly a voksukat

Késő bánat…

A Zogby legfrissebb felméréséből az derül ki, hogy Joe Biden elnök szavazói közül minden ötödik már megbánta a tavalyi döntését.

A Breitbart írta meg, hogy a Zogby közvéleménykutatást augusztus 5. és 13. között, tehát

A válaszadók 76 százaléka azt mondta, hogy nem, nem sajnálja a szavazatát, és négy százalék azt mondta, hogy „bizonytalan”. A 20 százalék azonban nem válaszolt arra, hogy Donald Trump volt elnökre szavaztak volna.

A Zogby Analytics rámutat arra is, hogy a 2016-os és a 2020 -as választáson néhány csatatéri államban csupán tízezrek, nem pedig százezrek döntötték el a győztest, így ez nem javítja a jelenlegi elnök esélyeit 2024-ben.

Kiderül az is, hogy a fiatalabb választók a 18-29 (29 százalék) és a 30-49 (30 százalék) korcsoportban nagyobb valószínűséggel bánják már a szavazatukat, mint az 50-64 (tíz százalék) és a 65 év feletti (hat százalék) korosztály.

Hírdetés

A Bidenre szavazó republikánusok a regisztrált pártpreferenciák szerint lebontva jobban sajnálják szavazatukat, mint a demokraták és a függetlenek: 29 százalék, 21 százalék és 14 százalék.

A Zogby közvélemény-kutatása azt is megállapította, hogy a városi szavazók körülbelül kétszer nagyobb valószínűséggel sajnálják, hogy Bidenre szavaztak, mint a külvárosi és vidéki szavazók: 28 százalék, 14 százalék, illetve 12 százalék.

A Zogby Analytics közvélemény-kutatást 2173 szavazónak végezték el azok között, akik Biden elnökre szavaztak.

www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »