Egyre több a furcsaság a charlottesville-i gázoló körül

Mint arról a magyarországi lakájsajtó is szorgalmasan beszámolt, a virginiai Charlottesville városában „náci felvonulás” zajlott szombaton, amelynek keretében az Egyesült Államokban köztudottan hemzsegő nácik és „fehér szupremácisták” tiltakoztak a városvezetés döntése ellen, hogy a város főteréről eltávolítsák Lee tábornok, a polgárháború déli erőinek parancsnokának szobrát. A több ezres tüntetés ellen mindössze maroknyi „antifa” és más degenerált ment ki hisztériázni, később azonban eldurvultak az események.

Egy Dodge Challenger típusú sportkocsi nagy sebességgel a liberálisok közé hajtott, egy embert halálra gázolt, tizenkilenc továbbit megsebesített. A rendőrség elfogta az autó vezetőjét, a húszéves James Alex Fields-et, akit természetesen rögtön „náciként” írtak le a nácizásra szakosodott propagandaszervezetek.

Hírdetés

A gázolásról több videófelvétel is készült, melyek természetesen azonnal terjedni kezdtek a sajtóban és a közösségi médiában egyaránt. Az egyik legjobb felvételt bizonyos B. M. Gilmore készítette, aki pontosan akkor indította el a kamerát, amikor az autó megközelítette a tömeget, és tökéletes közeli képeket készített a levegőbe repülő testekről.

A 4chan.org /pol fórumának közössége azonban előkerített egy 2010-es sajtóhírt, amelyben az Egyesült Államok közép-afrikai köztársaságbeli követsége bejelenti a külképviselet bezárását, és megköszöni az ott dolgozó munkatársaknak több éves munkájukat. Köztük felsorolja Gilmore-t is, mint a CIA irodájának vezetőjét. Nyilvánvalóan puszta véletlen, hogy pont egy CIA hírszerző állt a megfelelő helyen, a megfelelő időben, hogy a „terrortámadásról” tökéletes hírértékű videófelvételt készítsen.

A /pol önjelölt detektívjei az autó kapcsán is rámutattak néhány érdekességre. Így például hogy a nyilvánosan hozzáférhető gépjármű-adatbázisban a felvételeken jól leolvasható rendszámhoz ugyan valóban egy szürke Dodge Challenger tartozik, azonban a leírás szerint az gyárilag napfénytetővel van felszerelve, a gázoló autón pedig ilyesmi nem volt.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »