Egyre agresszívabbak…

A Magyar Rendőrök és Katonák, vele-TEK vagyunk Facebook csoport beszámolója:

A képek nem adják vissza sem az egész “hangulatát”, sem a valós történéseket, de megpróbáljuk leírni.
Időrendben mutatják az eseményeket. A csempészek a kerítéshez rohannak, és onnantól kezdve folyamatos mozgásban vannak, vágnak több helyen. Megérkezik a védelem a mi oldalunkon, folyamatos a kapcsolattartás a kamerásokkal (is); végül csatlakozik a csempészekhez a többi betolakodó is.
Kiabálnak, folyamatosan mozgásban vannak, botokkal, kövekkel , husángokkal dobálóznak, mutogatnak és vágnak. Folyamatosan vágnak, több helyen. Velük szemben rendőrök, katonák, kutyások állnak. Sokkal kevesebben néznek velük farkasszemet, mint ahány betolakodó van. Végül annyi honvédőt kellett odaküldeni, hogy annyian lettek, mint ők. Gondolom érezzük, hogy ez mit jelent. Nyertünk aznap éjjel ezen a szakaszon, de több, mint két órás stratégiai játék volt ez.
Elkeserítő, hogy mennyire arrogánsak, hogy merik dobálni és mernek kiabálni egy másik ország rendvédelmi szerveinek fegyveres tagjaival…Eddig is mondtuk, de most már aztán nagyon szívesen odaküldenénk a sok “jogvédőt”, akik szerint “békés, ártatlan, megszeppent, háború elől menekülő, minden kedvességért hálás” emberek ők. 

Hírdetés


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »