Egykori válogatott játékos szivárogtatta ki a Borkai-botrány felvételeit?

Egykori válogatott játékos szivárogtatta ki a Borkai-botrány felvételeit?

Kényes ügyben nyomoz a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda: hétfőn zsarolás és más bűncselekmények gyanúja miatt több személyt, köztük a korábbi válogatott labdarúgót, P. Józsefet is előállították – írja a Nemzeti Sport.

A Nemzeti Sport megkeresésére az ORFK kommunikációs osztálya úgy reagált:

„Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Az eljárásban több gyanúsított van. A nyomozás érdekeire való tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad.”

Hírdetés

A Nemzeti Sport információja alapján az eljárás összefügg a Borkai Zsoltról készült erotikus felvételekkel, amelyek hatására a választások után lemondott polgármesteri posztjáról Győr első embere, az olimpiai bajnok tornász. A hírek szerint Borkai Zsoltot hónapokkal ezelőtt kereste meg P. József, s közölte vele, kompromittáló felvételek kerültek a birtokába, amelyet bizonyos ellenszolgáltatás fejében hajlandó átadni – az üzletből azonban semmi nem lett, helyette nyomozás indult. 

A sportnapilap megkereste P. Józsefet, azonban helyette ügyvédje, Plenter Nándor válaszolt, aki megerősítette a lap információit, és elmondta, ügyfele egyelőre nem kíván nyilatkozni az ügyben.

Mint ismert, a szexbotrányba keveredett Borkai Zsoltot október 13-án megválasztották Győr polgármesterének, azonban a botrány miatt lemondott, és január 26-án előrehozott polgármester-választást tartanak a városban.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »