Egyetlen ütéssel terítette le a BKV ellenőrt

Egyetlen ütéssel terítette le a BKV ellenőrt

Nem veszélytelen szakma BKV jegyellenőrnek lenni, ékes példa erre, a police.hu által közzétett videó. A 27 éves budapesti D. Gábor összeszólalkozott a jegyvizsgálókkal, úgy tűnt, hogy ennyiben marad az ügy, azonban meggondolta magát, visszaszalad és egy hatalmas ütéssel kiütötte az egyik kalauzt. A bántalmazott férfi súlyosan megsérült.

D. Gábor még november végén a Várkert rakparton bántalmazott két jegyvizsgálót, majd elhagyta a helyszínt. A sértettek közül az egyik férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A bűncselekmény elkövetését egy térfigyelő kamera rögzítette. A felvétel alapján egy szolgálaton kívüli rendőr 2017. január 3-án az esti órákban egy belvárosi antikváriumnál felismerte az elkövetőt és értesítette a kollégáit. D. Gábort a kiérkező V. kerületi járőrök 18 óra 30 perckor a helyszínen elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

Hírdetés

Vele szemben a további eljárást – őrizetbe vétele mellett – a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »