Egyesek már eltemetnék – Meghalt a király? Éljen a király!

Egyesek már eltemetnék – Meghalt a király? Éljen a király!

A ziarulprofit.ro honlapon egy Iulian Uta (feltehetően Uță akar lenni, csak hiányoznak a segédjelek) azt állítja, Mihály román király már hónapok óta meghalt. Válaszként a királyi ház új fényképeket tett közzé a volt uralkodóról.

Uță szerint biztos forrásokból tudja, a király meghalt. Az egyik forrása az ortodox egyház magas világi tisztségviselője, a másik Nicolae herceg falusi útjainak kísérője. Ők ketten még 2015 decemberében mondták el az információt neki. A király testét jelenleg Zürichben, egy privát halottasházban őrzik. Állítólag azért nem temetik el, mert még nincsen megfelelő kriptája. Mihály király utoljára több mint egy éve, 2014 novemberében jelent meg nyilvánosság előtt.

Hírdetés

A cikk kedden jelent meg, tegnap a királyi ház már fotókat tett közzé Mihályról és feleségéről, Annáról. A képek svájci otthonukban készültek, ezeken mindketten nagyon fittnek és boldognak látszanak. Margit trónörökösnő bejelentette, férjével, Radu herceggel jövő héten mennek szüleihez Svájcba, ahol több hetet szándékoznak eltölteni.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »