Egyértelmű hazaárulás az „igenre” biztatni

Megvásárolták azokat a magyarországi szereplőket, akik az igenre biztatnak. Egyértelműen eladnák az ország nehezen megszerzett függetlenségét.

Tengerentúli propagandaműhelyben találták ki a következő érveket:  „bátor kiállítást és egyenes gerincet” jelent az, ha a magyar polgárok a brüsszeli bürokraták kezébe adják Magyarország jövőjének alakítását.

 

Korrumpált politikus az, aki ilyet mond.

 

Lényegében a feketére mondja, hogy fehér az a politikus, aki így fogalmaz: az ország sorsának idegen kézbe adásában „benne van az európai értékrend és

Európa melletti kiállás.” Pont az ellenkezője az igaz: Európa elárulását jelenti a betelepítés.

 

Csak az tud így hazudni, akit erre kiképeztek.

 

Hülyének nézi az embereket, aki azt hazudja: „emberiességi szempont” van abban, ha lehetővé tesszük, hogy terrormigránsok tömege európai nőket erőszakoljon meg, gyermekekkel fajtalankodjon, lopjon, raboljon.

 

És gyilkoljon is.

 

Aki így manipulálja az embereket, az egyértelműen hazaárulást követ el. Különösen világossá válik ez, ha tanulmányozzuk az immár napról napra nyilvánosságra kerülő tényeket, amelyek az európai emberek félelembe döntéséről szólnak.

 

Félelem, rémület: azaz terror.

 

Immár Nyugat-Európában sem tudja elhallgatni a média a közérdekű adatokat. Nyugat-Európa fél, retteg: „ne menj be” zónák vannak, amelyekben az állam nem tudja szavatolni a törvényességet: az emberi élet védelmét.

 

Érdekeltté tették a hazudozásban a politikust.

Hírdetés

 

Megvásárolták azokat a magyarországi szereplőket, akik az igenre biztatnak. Egyértelműen eladnák az ország nehezen megszerzett függetlenségét. Azt akarják, hogy miután a szovjet fennhatóság megszűnt, más idegen fennhatóság nehezedjen a magyarokra.

 

Ez most veszélyesebb, mint a szovjet invázió.

 

Magyar kérdés – vagonkérdés. Állítólag Sztálin mondta ezt, azaz Moszkva fején is átvillant a magyar etnikum felszámolásának gondolat. De elvetették. A magyar társadalom gyarmatként fennmaradhatott a kommunizmus uralma alatt.

 

Most nagyobb a kockázat.

 

Azok az erők, amelyek a brüsszeli főbürokratákat tartják pórázon, most az etnikumok megszüntetését tervezik, elsősorban valószínűleg a magyar nemzetet radíroznák ki a jövőből – erre valamilyen rejtélyes okuk van.

 

Megvásároltak politikusokat.

 

Van egy politikus, akit a tengerentúlról erőszakoltak be a magyar parlamentbe. Parancsba adták egy baloldali formációnak, hogy ezt a személyt tegyék egy listára, befutó helyre. A baloldali formáció morgott – ők is viszolyognak a szerzettől –, de végrehajtotta a parancsot.

 

Idegen érdek testesült meg a magyar Országgyűlésben.

 

Ez valószínűleg nem fér bele a már feltűnően tág demokráciába. Idegen érdekek nem képviselhetnek magyar embereket. Az adott politikus most a kapott feladatot hajtja végre. Diktálják neki a jól kimódolt propagandaérveket, s ő azokat visszaböfögi.

 

Beépült.

 

Beépült a magyarok közé. Dúsgazdag lett, luxuskocsival jár, luxusvillában él. Valószínűleg védekeznünk kell a diverzáns ellen. Nemzeti önvédelem – ezt az érvet komoly helyeken is hangoztatják, és gyakorolják: ölnek is.

 

Nekünk szebb a feladatunk.

Meg kell védenünk a demokráciát a külföldről megvásárolt diverzáns politikusok ellen.

Kovács G. Tibor

 

www.gondola.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »