Egyedülálló üzletet nyitott a Spar

Egyedülálló üzletet nyitott a Spar

Az országban egyedülálló, hűtőkamrás szupermarketet nyitott a Spar. A már meglévő budapesti üzletet 750 millió forintból újították fel. A cég nemzetközi igazgatója szerint az átalakított áruház nyugat-európai színvonalú innovációnak számít a piacon.

A Spar egyik budapesti üzletét 750 millió forintból újították fel, és csütörtökön nyitják meg. A cég értékesítési vezetője azt mondta, az átépítésnél igyekeztek a vásárlók minden igényét kielégíteni.

„Nagyon sok újdonság van az üzletben. Ha a bejárathoz érkezik a vásárló, olyan nyitottsággal találkozik, amely a magyar szupermarketekre eddig nem volt jellemző. Úgy gondolom, hogy Magyarországon egyedülálló módon van egy olyan hűtőkamra a vásárlók részére, ahol hűtött italokat tudnak vásárolni. És igyekszünk a »convenience-vonalon« is olyan előnyöket biztosítani – merthogy ma már a magyar vásárlóknak is nagyon szűkös az idejük –, hogy megfelelően előkészített termékeket gyorsan tudjanak vásárolni, hiszen általában este érkeznek, és gyorsan szeretnének vásárolni, hogy a vacsora hamar készen legyen otthon” – mondta Delbó Lajos, a Spar Magyarország Kft. értékesítési vezetője.

A csaknem 1300 négyzetméter alapterületű üzletben kibővült csemegepult és ételbár is várja a vásárlókat. „Az idei évben fejlesztésekre 23 millió forintot költünk. Ennek a fejlesztéssorozatnak a része a Kerepesi úti áruház felújítása, amely nagyságrendileg 750 millió forintba került. Fontos, hogy 21. századi körülményeket biztosítsunk a vásárlóink számára, ezt tükrözi ez a megújult üzlet is” – szögezte le Heiszler Gabriella, a Spar Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Jövőre várhatóan huszonöt másik üzlet felújítását tervezik, és további tíz új boltot is nyitna az üzletlánc országszerte.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »