Egy zsidó karikatúráról

Egy zsidó karikatúráról

Két nappal ezelőtt Orbán Viktor valami olyasmit mondott, hogy az elmúlt napok tüntetései láttán derék keresztény embereknek is viszket a tenyerük. Ezt a kijelentést fölkapta a sajtó, idézik szüntelenül gúnyolódva-heccelődve, pedig bizonyára szép számmal vannak olyan honfitársaink, akiknek valóban nagyon viszket a tenyerük. A Népszava című papíralapú moslék is foglalkozott az orbáni szavakkal. Először csak írásban.

A Népszava köztudottan zsidó lap. Ez önmagában talán nem lenne baj, hiszen vannak rendes zsidók is. A Népszavával az a probléma, hogy ebben az áporodott levegőjű jesivában a zsidóság szemetje gyűlt össze. Közéjük tartozik Pápai Gábor karikaturista. A Népszava honlapjára ma este került fel az a rajza, amelyet én enyhén szólva fölháborítónak tartok.

„A békés derék keresztény embernek is viszket a tenyere” – olvasható a rajz felett a kormányfő szájába adva. Az Orbánt ábrázoló figura mellett látható egy kéz, méghozzá jobb kéz, átütve egy jó vastag szeggel, a tenyérből csöpög a vér. Világos utalás Jézus kereszthalálára, a golgotai szenvedésre. Pápai zsidóember szerint ez szellemes karikatúra. Szerintem nem az. Szerintem ez a förmedvény bizony sérti a keresztény embereket. Magyarország pedig keresztény ország, akár tetszik ez Pápai-zsidónak, akár nem.

Hírdetés

Jézusnak nem viszketett a tenyere, amikor a zsidóság szemetjének gúnyolódása közben haldoklott. Ő azt kérte mennyei Atyjától, hogy bocsásson meg a gyűlölködőknek, mert nem tudják, mit tesznek. Az a sejtésem, ez a Pápai nevű zsidó pontosan tudja, mit tett.

Nem kell, hogy viszkessen a tenyerünk. Nekem sem viszket a tenyerem. Viszont ezúton jelzem az illetékes hatóságoknak, hogy álláspontom szerint ez a primitív rajzolat, annak üzenete törvénybe ütközik. Jó lenne, ha vizsgálódnának egy keveset.

Végezetül kérdem a zsidó Pápait és a Népszava feliratú szemétlerakatot, mit szólnának ahhoz, ha a rezsicsökkentés áldásos hatásait, így a gáz árának alakulását auschwitzi utalással illusztrálná egy nem zsidó Pápai? Ha ugyanis így folytatják, az ok-okozat törvénye szerint megérkezik majd a hatásos válasz.

B.D. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »