Egy volt (?) kommunista káder szórakozik Rákóczifalván a rendőrséggel és a MÖM tagjaival

Tegnap éjszaka a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) közérzetjavító sétáját rendőri igazoltatás szakította félbe rövid időre – tudta meg a MÖM hírszolgálata Berta Gábortól, a szervezet rákóczifalvi vezetőjétől.

Az intézkedés során természetesen a hivatalos szerv mindent rendben talált és a MÖM rákóczifalvai, kuncsorbai és martfűi tagjai zavartalanul folytathatták tovább esti "egészségmegőrző foglalatosságukat". A helyi rendőrjárőr egyébként célirányosan érkezett a helyszínre, lakossági bejelentés alapján.

Hírdetés

A bejelentő nyilván ebben az esetben sem gondolt arra, hogy ezzel a magatartásával nemcsak a Magyar Önvédelmi Mozgalom jogkövető tagjainak okoz kellemetlenséget, hanem a hivatalos rendvédelmi szerv munkatársait is teljesen értelmetlen módon látja el külön feladattal. Elvonva ezzel a figyelmet a valós problémáktól és az egyetlen helyi járőr lefoglalásával támogatja az éjszaka leple alatt dolgozó bűnelkövetőket.

A MÖM hírszolgálata utánajárt az eseménynek, melynek köszönhetően szinte teljes bizonyossággal megállapítást nyert, hogy egy helyi illetőségű, volt (?) kommunista káder az, aki nem nézi jó szemmel a Szolnok megyei hazafiak közérzetjavításra irányuló szabadidős törekvéseit.

Megnyugtatásul mindenki számára közöljük, hogy az ilyen és ehhez hasonló rosszindulatú gáncsoskodások csak erősítenek bennünket – áll a MÖM közleményében. A magyar haza és a magyar társadalom szolgálatába vetett hitünk továbbra is töretlen és megrendíthetetlen – zárul a beszámoló.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »