Egy váratlan lemondás is követte Novák Katalinét és Varga Juditét

Egy váratlan lemondás is követte Novák Katalinét és Varga Juditét

Magyar Péter, Varga Judit volt férje, a Diákhitel Központ volt vezetője szokatlanul kemény hangú posztban bírálta a rendszert, és bejelentette távozását minden állami társaságban betöltött pozíciójából.

Váratlanul és a rendszert rendkívül éles hangon bíráló posztban jelentette be távozását Magyar Péter, Novák Katalin és Varga Judit szombati bejelentése után.

Magyar Péter korábban a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója volt, mostanáig pedig igazgatósági tag a Magyar Közútnál, és a Volánbusznál. Most azt közölte: lemond mindkét állami társaságban betöltött pozíciójáról, valamint a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságáról.

Hírdetés

Azt írta: „egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak.”

Szerinte a a nemzeti, szuverén, polgári Magyarország gondolata mára csak egy politikai termék,

ami csupán két célt szolgál, a hatalomgyár működésének elfedését és az irdatlan mértékű vagyonok megszerzését.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »