Egy ukrán nő felismerte a bojlerét és lánya ágyneműjét egy orosz katonáról készült fotón

Egy ukrán nő felismerte a bojlerét és lánya ágyneműjét egy orosz katonáról készült fotón

Az ukrán nő az Egyesült Királyságba menekült a háború elől, ahol egy képet nézegetve fedezte fel az otthonában rejlő tárgyakat egy orosz katonánál.

Alina Korunjeková még április 8-án menekült el gyermekeivel Popasnaja városból a luhanszki régióból – írja a BBC.

Hírdetés

Korenjuková később már az Egyesült Királyságban egy képet nézegetve döbbent rá arra, hogy a fotón látható orosz katonánál számára ismerős tárgyak rejlenek. A férjével egyetértettek abban, hogy az otthonukból származó villanybojler doboza és lánya ágyneműje rejlik a katona kezében. Korenjuková arra tippel, hogy házukból más elektronikai tárgyak is hiányoznak, amelyek pont a Disney-s ágynemű alatt találhatók.

„Számítottunk rá, hogy a popasnai házakat ki fogják rabolni, sokszor szóltak nekünk erről” – mondta a nő, aki most Southwellben él két gyermekével.

A Ukrainian refugee in the UK says she recognises items apparently looted from her house sitting on top of a Russian tank in a recent photo.
Alina Koreniuk says the box in the photo contains a new boiler she planned to install before the war started.https://t.co/sEAb5xFCaX pic.twitter.com/Sst3fPGKmB

— Stanislav Aseyev (@AseyevStanislav) May 31, 2022


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »